2777
2789

بچه ها خواهرم و‌خواهر شوهرش باهم زایمان میکنن بچه هاشون یه هفته بینشونه 

داستان از اینجایی شروع میشه بچه خواهرم چهار کیلو بدنیا میاد ماشالله و بچه خواهرشوهرش فک کنم دو کیلو و نیم تقریبا 

از دقیقه اولی که خانواده شوهرش وزن بچه خواهرمو میفهمن هی گفتن خاک تو سر مرضیه که تو بارداری غذا نخورد بچش الان ریزه ولی این بچه رو ببینید شبیه پهلوون شده 

دقیقا من خودم دو‌روز پیش خواهرم بودم که مادرشوهرش و خواهرشوهرش بیشتر از پنجاه بار در روز میگفتن وزن این رو ببین وزن اون رو ببین این پهلوونه و‌مادرشوهرش هی غصه میخورد به دخترش میگف غذا نخوردی بچت این شد و ....

گذشت تا اینا هر روز میومدن و دقیقااا همین حرفارو میزدن با یه حالت حسرت 

خواهرمم تازه رایمان کرده و حساس به شوهرش میگه خواهشا تذکر بده از بس به بچم گفتن پهلوون و مقایسش کردن بچم کم شیر شده 

اینم میره به مادرش اینا میگه هر بچه یه وزنیه این حرفا چیه میزنید اونام گفتن مگه ما حسودیم و‌جنگ شده 

بنظرتون خواهرم حق نداشته؟؟

اره خواهرت حق داشته اخه به مادر شوهره بگو اگه اون نوه ی توئه اینم نوه خودته چرا انقد تنگ نظری بدم میاد ار ادمایی که چشم دیدن بقیه رو ندارن اه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی حالم از این حرف ها و مقایسه ها به هم میخوره خواهرت خوب کاری کرده بچه چشم میخوره

حالا برعکس پسر من قد و وزنش نرماله بچه جاریم ۶ ماه از پسرم کوچک تره ماشالله تپله اون یکی برادر شوهرم هر سری ما رو میبینه میگه اینو بدید بچه بخوره اون و بدید چقدر لاغره چقدر ضعیفه

من نمیدونم چرا نمیفهمن بچه با بچه فرق میکنه

مه ی رسم داریم میگیم کسی ک تازه زایمان کرده نباید بره پیش کسی ک تازه زایمان کرده میگن چله میفته رو بچه همیشه میگفتم چ رسم الکی و مزخرفی الان میبینم چقد قدیمیا عاقل بودن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
خواهرم میگه انگار این غریبه است حسودیشون شده

بعضیا اینجوری هستند دیگه ما چهار تا خواهریم همه مون قد بلند و تعریف نباشه خوشگلیم و تحصیلکرده و دو تا خواهرام دکترا دارند استاد دانشگاهند بعد دختر عمه هام به لحاظ قیافه و استایل اصلا قابل مقایسه با ما نیستند همه هم دیپلم دارند البته ارزش ادما به قیافه و قد و تحصیلات نیست میخوام تفاوت را بگم بعد مادربزرگم چون عمه هامو بیشتر دوست داشت همش تعریف اونا را همه جا میکرد بهترین هدیه ها و خوراکیا برا اونا بود از ته قلب دوست شون داشت و ما هر کاری هم میکردیم براش بازم تبعیض میزاشت بچه بودیم بغض میکردیم بزرگ شدیم پذیرفتیم و به خاطر احترام و عشقی که همچنان بهش داشتیم باهاش خوب بودیم تا فوت کرد اما دخترای اون یکی عموم محل نمیزاشتن دیگه. متأسفانه تبعیض همیشه هست‌