2777
2789

یه دختر تو مدرسمون بود همکلاسیم بود سال هفتم...باعث شد من افسردگی شدید بگیرم و حتی تو مدرسه دست به خودکشی بزنم سر یه سری مسائل که مدیر را بر علیه من کرد و مدیر واقعا غرور و احساسات منو تیکه تیکه کرد البته مدیر قبلی خیلی آدم پستی بود....

بعد من هشتم جهشی خواندم و الان نهمم،مدیر هم عوض شد و مدیره به شدت منو دوست داشت حتی بدترین کار هم می کردم دعوام نمی کرد...تا اینکه دختره هرچی گفته به مدیر قبلی به جدیده هم گفته و اونم بر علیه من شده رفتارش عوض شده با اینکه میگفت دختره نمی تونه منو بر علیه تو کنه من مثل قل.... نیستم نمی زارم کسی چپ نگات کنه ولی الان....زده به سرم خودکشی کنم دیگ زورم به دختره نمی رسه پشت سرم هم همش حرف میزنه و جلوم خوبه،پارتیش خیلی کلفته درسشم افتضاح 

به نظرتون به مشاور مدرسه بگم؟رازنگهداره،حتی میدونه خودزنی می کردم مهرماه اما کمکم کرد بزارمش کنار 

😐😐😐😐😐 خودکشی برای دختری که درست که تموم بشه تا اخر عمر قرار نیست ببینیش؟   برای نظر مدیری که اصلا نظرش به کتفت هم نباید باشه؟ 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همچین چیز چرت و پرتی نزنی خودت یه عمر دردمند کنی؟ 

الان باید فقط فکر آینده ات باشی!   فکر هم نیستی بشین رمان بخون سریال ببین وقتت پر کن که به همچین چیزهای بی خودی نخواهی فکر کنی! 

تو دوران دبیرستان چقدر من مسخره می کردن برام مهم نبود می گفتم اینها ادم های موقتی هستن!   

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

برای همچین چیز چرت و پرتی نزنی خودت یه عمر دردمند کنی؟ الان باید فقط فکر آینده ات باشی! فکر هم نیس ...

هستم انقدر درس می خوانم که تو مدرسه از شدت فشار روحی گریه میکنم شبا تا صبح بیدارم و درس می خوانم چون هشتمو جهشی خواندم کادر مدرسه خیلی ازم انتظار دارن و مسخرم میکنن اگر نمرم بد شه انقدر از استرس ناخنام را جویدم که دیگه ناخن ندارم و تیکه عصبی گرفتم از استرس😭و این بدتره که جون زیاد درس می خوانم مامانم کتکم میزنه 

عزمزمه تیزهوشانی آدمای مریض زیادن منم بودم و اذیت شدم

نمونه شهید مطهری یه سری مدارس که زیر نظر رهبره....و همه امتحاناش با کل مدارس شهید مطهری کشور هماهنگه

هرسال معدل زیر ۱۹.۵ بیرون میکنن

هستم انقدر درس می خوانم که تو مدرسه از شدت فشار روحی گریه میکنم شبا تا صبح بیدارم و درس می خوانم چون ...

خودت فکر می کنی انقدر زیر ذره بین و تو چشم هستی. 

مردم انقدر خودشون مشغله فکری دارن که یکی از شاگردهای مدرسه توش گم هست! 

شرط می بندم دو سال بعد فارغ‌التحصیلی دیگه حتی اسم تو هم یادشون نمیاد! 

بعد چه لزومی داره انقدر با درس خوندن خودت عذاب بدی و به این حد از فشار و استرس برسونی؟ 

در کنارش یه کلاس ورزشی یا یه هنری برو که بتونی ریلاکس کنی 

مشکل تو همکلاسی یا مدرسه نیست. مشکل تو اینه خودت با درس و مدرسه ایزوله کردی.  وقتی ذهن ایزوله بسه و تحت فشار باشه برای فرار کردن داستان سرایی می کنه تا یه راهی برای رهایی از این فشار و تنش پیدا کنه حتی شده این که خودت بکشی تا از این وضعیت بیرون بیایی

در صورتی که تو از زندگی خسته نیستی از این شرایط خسته ای! 

فقط شرایط تغییر بده همین !

خودت فکر می کنی انقدر زیر ذره بین و تو چشم هستی. مردم انقدر خودشون مشغله فکری دارن که یکی از شاگردها ...

پارسال هم همینطور بود جریان این دختره با اینکه پارسال درس نمی خواندم....من حالم خوب بود تا قبل تغییر رفتار مدیر درس حالمو خوب میکنه بهتره اینه مامانم تحقیرم کنه به خاطر کتاب غیر درسی یا سریال....فقط استرسه💔🥲

اتفاقا خیلییی تو چشم تا منو می بینن بهم میگن مثلا فارسی بالاترین نمره کلاس شدم،شدم۱۹ بعد مدیر میگه چرا ۲۰ نشدی و مسخره میکنه یا معلم پرورشی منو دیده میگه راستی میدونم تو مخ ریاضی هستیا،من معلم ریاضیم دبیرستان همینجا بمون

مدیرهم همش داره میگه دبیرستان همینجا بمون....

پارسال هم همینطور بود جریان این دختره با اینکه پارسال درس نمی خواندم....من حالم خوب بود تا قبل تغییر ...

الان سال چندمی؟ 

پارسال هم همینطور بود جریان این دختره با اینکه پارسال درس نمی خواندم....من حالم خوب بود تا قبل تغییر ...

دختره رو ولش کن.  حتی اگه واقعا پیگیر زندگی تو باشه نشون می ده چقدر الاف و بیکار و احمقه که این دوران که لحظه لحظه اش براتون مهم هست رو داره صرف تو می کنه!  

حداقل برای خودت برنامه پیاده روی روزانه بزار  یه سری آهنگ شاد دانلود کن بزار تو گوشت و برو براز خودت  ۴۵ دقیقه الی یک ساعت پیاده روی سریع یا دویدن انجام بده.  هم ذهن آروم می کنه هم تمرکز به طرز زیادی بالا می بره