2777
2789
خیلی احساسی برخورد می کنید کدوم قانون پشت ماست ؟؟

عزیز دلم این منطقیه احساسی نیست....من نمیگم مهدیه خوب نیست میگم حرف شما غلطه که میگی ارزش زن پایین میاد کی گفته با مهریه پایین ارزش زن پایین میاد؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم این منطقیه احساسی نیست....من نمیگم مهدیه خوب نیست میگم حرف شما غلطه که میگی ارزش زن پایین م ...

دارم ارزش زن در قوانینمون رو میگم!!!!!

هیچ قانونی به نفعش نیست

چرا بحث فلسفی می کنید

ازدواج با این شرایط برای یک زن ظلم به خودشه 

در صورتی قابل قبول بود که تمام حقوق انسانی زن که نادیده گرفته شده رو بهش بدن مثل حق طلاق و حضانت فرزند و اشتغال و ادامه تحصیل و محل سکونت و خروج از کشور و …

و ارث و دیه هم برابر کنن 

اونموقع می‌شد پذیرفت 

ولی با این قانون گذاری رسما دارن زن رو به چشم برده میبینن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ازدواج با این شرایط برای یک زن ظلم به خودشه در صورتی قابل قبول بود که تمام حقوق انسانی زن که نادیده ...

دقیقا !!!!

حالا بیا اینو حالی کن به اینا که دارن من رو قانع می کنن این قانون مشکلی نداره

اینایی که میگید ۱۴سکه کم نیس ۱۴ سکه پول ی ماشین ی میلیارد و خورده ای

خب ماها هموناییم ک پراید هاچ بک سواریم 🤣کم نیست دیگ این شخص میتونه 14 تا یه جا بده ؟ 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیز دلم این منطقیه احساسی نیست....من نمیگم مهدیه خوب نیست میگم حرف شما غلطه که میگی ارزش زن پایین م ...

دقیقا داره درست میگه پایین میاد 

وقتی تمام حق و حقوقت نصفه و نادیده گرفته شده و سالهاست مهریه رو بهانه کردن برای اینکه نتونی بدون اجازه شوهرت حتی پاتو‌از کشور بیرون بذاری یا توی زندگی بسوزی و بسازی و حق طلاق نداشته باشی 

و حالا همون مهریه رو هم دارن حذف میکنن بدون اینکه چیزی به حقوق تو اضافه بشه بنظرت نمیشه توهین و پایین اومدن شخصیت؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جدی عقلشون کو؟

اصلا دارن چرت و پرت میگن یعنی مرد از زنش یک چهارم ارث میبره بد نیس؟ دختر نصف پسر ارث میبره بد نیس؟ زن فقط یک هشتم ازشوهرش ارث میبره خوبه؟ نمیدونن بیشتر زنهای مملکت با تمام بوق و کرنایی که میکنن اکثرشون خانه دارن خوب یعنی چی یعنی پولی از خودشون ندارن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
دارم ارزش زن در قوانینمون رو میگم!!!!!هیچ قانونی به نفعش نیستچرا بحث فلسفی می کنید

بحث فلسفی چه ربطی داره؟😐😂 اصلا چه ربطی واقعا به فلسفه داره اون یه چیز دیگه است....عزیز من‌... قبول دارم تو این کشور خیلی به ساز ما نمیزنن ولی اینم نیست هیچی نداشته باشیم شما داری درمورد مهریه میگی خودت پیامی که گذاشتی رو بخون داری میگی ارزش زن رو پایین میارن منم چیز بدی بهت نگفتم دارم میگم چه ربطی به ارزش داره