2777
2789
عنوان

خانما از دست خواهرم چیکار کنم

81 بازدید | 8 پست

هیچی نمیزاره تو خونه بمونه

فقط شکم خودشو میبینه ۹ سالشه قد زن شیر ده غذا میخوره 

پودر کاکائو خریدم یک و نهصد برای کیک پزی حالا میبینم نیس 

دارم میترکم از عصبانیت 

داخل کابینتا قایم کرده بودم میره ذره ذره خونه رو میگرده

فقط شکم خودشو میبینه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

پودر کاکائو رو چجوری تموم کرده؟ خالی میخوره؟🤣

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الهی🥹😅

توپولم هس؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پودر کاکائو رو چجوری تموم کرده؟ خالی میخوره؟🤣

به خدا حال بهم زنن چون مخصوص کیک بود نمیدونم فقط رفتم دیدم پلاستیکش مونده

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
الهی🥹😅توپولم هس؟

نه بلنده 

کجاش ذوق داره یکی فقط خودشو ببینه ذوق میکنی؟شبیه گاو میمونه

ای خدا 🥰جدا از شوخی باید براش حدو مرز بزارید

نمیفهمه دزدی میکنه از کیفامون پول برمیداره 

خوراکی هارو میدزده

غذا خوردنشم شبیه پیرزناس واقعا آدم حالش بهم میخوره

نمیفهمه دزدی میکنه از کیفامون پول برمیداره خوراکی هارو میدزدهغذا خوردنشم شبیه پیرزناس واقعا آدم حالش ...

ای بابا ، خب نگاه کن براش حد و مرز بزارید، چیزیم میپزی ب اونم بده یا یا چیزی میخری برا اونم چیزی بخر 

دائم چشمش دنبال مال بقیس، تو‌مدرسه چجوریه؟ 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ای بابا ، خب نگاه کن براش حد و مرز بزارید، چیزیم میپزی ب اونم بده یا یا چیزی میخری برا اونم چیزی بخر ...

اون به کم قانع نیس توقع داره همش برای خودش باشه خیلییی شکموئه

تو مدرسه هم خوراکی بچه هارو برمیداره یا پول از کیفامون میدزده خوراکی گرون میخوره