2777
2789

من یکسال و خورده ای هست نامزدم نامزدمم چشم بد دور خیلی آقاست و مرد خوبیه خداوکیلی... ولی جدیدا پی بردم که اصلا نیاز ندارم پارتنری داشته باشم و مجردی زندگی کردن برام جذابتره 🫠

خودم دختر فعالیم کلا و روتین داشتن زندگی و پیشرفت دادن خودم خیلی برام مهمه!

هرچند اونم میگه پشتیبان و همراهتم ولی دوست دارم هرچی بدست میارم برا خودم و کمک خودم و خدام باشه اصلا با آدما حال نمیکنم بدرد خانم خونه بودن و مادر بودن هم نمیخورم انگار

اون پسره هم باهام عادت کرده موندم چطور ردش کنم اصلا چی بگم بهش در عوض من اصلا وابسته نیستم و واقعا زیر یه سقف زندگی کردن با یکی دیگه برام هیجان انگیز نیست

نظرتون چیه دوست دارم از کسایی که سنشون بیشتره و تجربه داشتن بدونم 

برای‌شنیدن‌صدای‌پرنده‌ها قفس‌نخر! درخت بکار😉💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلی ک نیست عیب نیست 

ولی شما مسئول احساسات طرف مقابل هستی 

اگه جدی رابطتتون از اول یا در شرف جدی شدن حق الناس گردنت بابت احساسی ک بهت داره 

حالا اگه کلا پسر تکلیفش مشخص نبود یا مشکلی تو رابطتون بود ی جیزی

اینم در نظر بگیر بیشتر این حرفا از سر جو و شرایط فعلی 

من مثلا اون اوایل ک رفتم سر کار و مستقل شدم از این قبیل حرفا یا چیزهای دیگه میزدم به مرور فهمیدم اشتباه میکروم

الان داری مجردی زندگی میکنی یا پیش خانواده ای؟حس میکنم یکم جوگیر شدی

با خانواده ام فعلا ولی اگه بخام میتونم جدا کنم خودمو و چند سال دیگه اینکارو میکنم حتما 

نه چرا جو گیر بشم 😅

برای‌شنیدن‌صدای‌پرنده‌ها قفس‌نخر! درخت بکار😉💚

منم همیشه اینو میگفتم تا اینکه با خودم گفتم خب باشه گیریم مجردی زندگی کردی ماشینو خونه خریدی ب هرچی خاستی رسیدی برا کی؟؟ تا کی تنهای؟؟ آدم وقتی خانواده دارع عزت و احترام داره مجردی مث حضرت فاطمه هم‌زندگی کنی کلی حرف پشتته بعد اصن آدم مجرد یمدت میتونه سالم باشه بت ک نیس بعد کم کم میره سمتی ک نباید