2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

152 بازدید | 27 پست

من بعد از کلی سرچ کردن درمورد این موضوع تو چت جی پی تی و یوتیوب و خیلی جاهای دیگه فقط به این نتیجه رسیدم که یه خانم زمانی میتونه انرژی زنانه داشته باشه که خودش احترام بذاره و برای خودش وقت بذاره ، همونطور که به خانمهایی که وقت میذارن برای خودشون میگن خانم ادایی ، بوی خوب ، نظافت ، لباس های مرتب ، مثبت اندیشی و لبخند زدن هست که یه خانم رو با انرژی نشون میده غیر از این باشه ظاهر زمخت میشه و اون انرژی زنانه رو نداره دیگه (این تاپیک رو نزدم بگم که همه ی خانم ها باید انرژی زنانه داشته باشند بلکه برای تبادل نظر با کسانی هست که دوست دارن این رو تقویت کنند لطفا اگه شنا هم چیزی دیگه ای به ذهنتون میرسه بگید

من فکر می‌کنم توی ژن طرف باید باشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر می‌کنم توی ژن طرف باید باشه

آره اینم هست وبی خیلی ها هم هستن که به خاطر محیط سمس ای که توش زندگی کردن دیگه اون ظرافت دخترونه رو ندارن ، مثلا با پدر و مادری زندگی کردن که ذوقشون رو کور کردن

آره اینم هست وبی خیلی ها هم هستن که به خاطر محیط سمس ای که توش زندگی کردن دیگه اون ظرافت دخترونه رو ...

درسته اما اگه تو ذاتشون باشه گوچکترین فرصت پیش بیاد دوباره بروز میکنه . اما نباشه تو ذاتت نمیشه که نمیشه😂

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اره واقعا

ما خانما کم کم از خودمون تو زندگی دور میشم

البته همه اینطورن اینقدر زندگی ها دغدغه داره که ادم نمیرسه برای خودش وقت بزاره

ولی برای خانما این بیشتره ، ذهنمون درگیر خونه و شغل و بچه و همسر و مادر و هزار تا چیز هست جز خودمون

میخوایم از پس همه کارهام بر بیایم

ارزو های بزرگ ، 

چطوری برام بگو.نشدم.فقط باهاشون کاری ندارم.

با آدم هابی که اذیتت می‌کنن بجنگ ولی خودت مثل اونها نشو همیشه برگرد ببین اخلاق هابی که الان داری اخلاق های خودت هست یا اینکه مثل اطرافیان شدی اون اخلاق ها و رفتارهایی که دیدی از خودت نیست رو بزار کنار 

گفتی دستم نمک نداره خوبی میکنم بدی میبینم من نمی‌گم خوبی نکن ولی بدون که برای آدم چقدر لازم هست مرام و معرفت خرج کنی هر کی به اندازه خودش 

آره اینم هست وبی خیلی ها هم هستن که به خاطر محیط سمس ای که توش زندگی کردن دیگه اون ظرافت دخترونه رو ...

اینو درست میگی 

من که زیاد به خودم میرسم هم وقتی مجرد بودم و هم الان که متاهلم 

کلا  طوری بودم که خونه هرکی میرفتم  (بعضیا) متحول میشدن و مثلا تصمیم میگرفتن که ازین به بعد همیشه ادکلن میزنم... آرایش میکنم... لباس فلان طور میخرم 

واقعا دیدم خیلیا تو اطرافیانم این مدلی 

توی خوابگاهم  هر 3ماه اتاقمون رو عوض میکردن و هم اتاقیای جدیدم آخر سر همه تغییر میکردن😂 میدیدی همه از ضدآفتاب من خریدن  لوازم آرایشی گرفتن... روسری سایز بزرگشون رو به کوچیک تغییر دادن

ولی  خواهرم بیچاره  وقتی تو خونه بود انقد به خودش میرسید و ذوق داشت 

هرچندماه با دوستاش میرفت آتلیه... تیپ میزد و موهاش همیشه مرتب ... ولی الان بعداز ازدواجش کلا 180درجه تغییر کرده

ببخشید طولانی شد