2777
2789

دو سال عمرم تلف شد لعنت به این رشته بیخود 

اگه میذاشتن سال پیش تغییر رشته بدم الا وضعم این نبود 

فقط درسای تخصصی دهم رو امتحان میدادم و از یازدهم وارد رشته جدید میشدم و دیپلم رشته جدید رو امسال می‌گرفتم 

الان چی 😐 هیچی مجبورم دیپلم این رشته مسخره رو بگیرم و کنکور بدم 

🤍🦋 کاربری دومم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشتت چیه از اول با اجبار رفتی هیچوقت دیر نیس اما سعی کن با همین ارتباط بگیری

هست دیره الان من بزور مگه خودمو برسونم به کنکور چند ماه فشرده درس بخونم و رشتمم دوست ندارم 

🤍🦋 کاربری دومم

من عاشق حسابداری هستم اما میدونم باید علاقه داشته باشی بدون علاقه خشکه برات

دقیقا ما هر هفته سه روز تخصصی داریم 

و اصلا نشستن سر این کلاسا برام سخته دوست ندارم :)

🤍🦋 کاربری دومم

رشته الآنم حسابداریه ولی کاش هنر میرفتم یا معماری

منم دهمم هعی فک میکنم عوضش کنم باز بیخیال میشم ولی ذهنم هم درگیرش هست هم استرسشو دارم

هنر رو میتونی الان بری یاد بگیری بیرون 

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

منم دهمم هعی فک میکنم عوضش کنم باز بیخیال میشم ولی ذهنم هم درگیرش هست هم استرسشو دارمهنر رو میتونی ا ...

من دهم که خوندم تابستون به فکر تغییر رشته افتادم خودمو کشتم نذاشتن تغییر رشته انجام بدم 

مثلاً معماری رو من نمیتونم بیرون یاد بگیرم 

🤍🦋 کاربری دومم

من دهم که خوندم تابستون به فکر تغییر رشته افتادم خودمو کشتم نذاشتن تغییر رشته انجام بدم مثلاً معماری ...

منم ت فکرشم رشتم ریاضی هس میگن کار نداره و.. میگم برم تجربی(ک از اول قصدم همین بود)ولی از کنکورش میترسم ک ب هیچ کدومم علاقه ندارم

معماری ن متاسفانه

چرا از اول تجربی نرفتی؟🫠

داوطلب هاش زیاد خب احتمال اینو دادم کنکور قبول نشم این۳سال ب باد بره از اون ورم دختر داییمو دیدم ۵سال پشت هست ترسیدم😕

خیلی بهش فک نکن برای حسابدارم خوبه یا میتونی کنکور هنر بدی هم بدی ها ولی سخت میشه برات

داوطلب هاش زیاد خب احتمال اینو دادم کنکور قبول نشم این۳سال ب باد بره از اون ورم دختر داییمو دیدم ۵سا ...

کنکور هنر برام سخته چون حسابداری زیر مجموعه هنر نیست و تاحالا درسی نداشتیم که اصلا به هنر مربوط باشه :) 

🤍🦋 کاربری دومم