2777
2789
چجوری خوب شدی

من آدم درونگرا و ساکتی بودم خیلی تو جمع نمی‌رفتم و گوشه گیر تا وقتی که کارم کشید به طلاق و دادگاه بعدشم دانشگاه و سرکار ناخودآگاه وارد شدن به محیط بیرون و اجتماع از اون استرس دورت می‌کنه الآنم کارورز روانشناسیم و تجربه صحبت برای افراد تعداد بالا رو هم داشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از اون خجالتی هایی بودم که خوب حرف میزدم 

منظورم اینه تو جمع دیرتر و یا اصلا نظرم نمیگفتم

ولی اگر کنفرانس داشتم واقعا عالی بودم 

علتشم این بود با اطلاعات ناقص دوست نداشتم حرف بزنم یا تو هر چیزی نظر بدم و نخود هر آشی بشم 

هر چقدر خودتو غنی کنی اصولا باید اظهار نظر برات راحتتر باشه

مننننننولی الان سعی میکنم بهترین خودم باشم و قضاوت کسی برام مهم نیست خودمم ولی بهترین نوع خودم

یعنی قبلش تا فکرنمیکردی به قضاوت دیگران 

تپش نمیگرفتی؟

من به هیچی فکرنمیکنم یهو تپش قلب میگیرم لرزش صدا اینا

خوب ، شاید همین بیشترش کنه ، بفهمن خوب ، ولی برخی داروهای ساده هستند که کمش می کنند . ولی به نظرم جد ...

اخه دانشجوام 

هی فرار میکنم از ارائه اینا 

دیگه چقدر میتونم فرار کنم

من از اون خجالتی هایی بودم که خوب حرف میزدم منظورم اینه تو جمع دیرتر و یا اصلا نظرم نمیگفتمولی اگر ک ...

نه ببین من اصلا فکر نمی‌کنم به چیزی 

حتی بخوام خودمو معرفی کنم تپش قلب میگیرم 

نه ببین من اصلا فکر نمی‌کنم به چیزی حتی بخوام خودمو معرفی کنم تپش قلب میگیرم

کم بیرون میری؟ مرد باشه اینجوری میشی؟ 

ایرادی نداره اگر اینجوریم هست یه مدت ضد استرس بخور تا به شرایط جدیدت عادت کنی و برات عادی شه

به نظر من هیچ راه دیگه ای به جز خارج شدن از منطقه امنت نداره.

سعی کن خیلی مختصر توی کلاس صحبت بکنی. میتونی موضوع کلاسو از قبل بدونی و مطالعه کنی تا یه سوال خوب بپرسی و از بابتش خیالت راحت باشه. اما باید صحبت بکنی

کم بیرون میری؟ مرد باشه اینجوری میشی؟ ایرادی نداره اگر اینجوریم هست یه مدت ضد استرس بخور تا به شرایط ...

اره خیلی 

مخصوصا اینکه پشت کنکور هم بودم ۲ سال کامل خونه بودم 

به نظر من هیچ راه دیگه ای به جز خارج شدن از منطقه امنت نداره.سعی کن خیلی مختصر توی کلاس صحبت بکنی. م ...

اره باید حرف بزنم

نه ربطی به بلد بودنم نداره

حتی بخوام خودمو معرفی کنم استرس میگیرم

مثلا میگم نکنه یه چی بگم صدام بلرزه بعد نمیگم دیگه