golsoratyy مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6300 عنوان کیا وقتی میرفتن تو جمع حرف بزنن تپش قلب میگرفتن ولی الان خوب شدن❓❓❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست چطوری خوب شدید؟ 1404/09/12 | 17:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freshtejon عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 2433 من الان دانشگاه اینجوری شدمهی فرار میکنم از ارائه اینانمیدونم چیکار کنم نفس عمیق بکش و با خودت بگو قرار نیست منو اینجا دار بزنند که یه ارائه پادکست اعتماد به نفس هم کمکت میکنه
رزقرمز۴ عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1699 یعنی قبلش تا فکرنمیکردی به قضاوت دیگران تپش نمیگرفتی؟من به هیچی فکرنمیکنم یهو تپش قلب میگیرم لرزش صد ... منم اینطوری بودم تپش قلب و لرزش صدا میگرفتم ولی چندبار دل رو زدم به دریا و شروع کردم حرف زدن و تو جمع شرکت کردن دیگه خوب شدم خداروشکر تو هم باید همینکار رو بکنی و اگر نمیتونی با یه مشاور پیش برو اون میتونه کمکت کنه خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱
golsoratyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6300 منم اینطوری بودم تپش قلب و لرزش صدا میگرفتم ولی چندبار دل رو زدم به دریا و شروع کردم حرف زدن و تو جم ... سعیمو میکنممثلا میگم نکنه الان اینو بگم صدام بلرزه بعد کلا نمیگم
رزقرمز۴ عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1699 سعیمو میکنممثلا میگم نکنه الان اینو بگم صدام بلرزه بعد کلا نمیگم نه بابا بیخیال اولش منم لنگ میزدم ببین اگر نمیتونی مشاوره حضوری بری از مشاورهای بهزیستی کمک بگیر که رایگانن شماره شون تو نت خست بزنی میاره برات اگر اشتباه نکنم ۱۴۲۰یا۱۴۸۰باید باشهباهشون حرف بزن اونا کمکت میکنن خیلی اصولی تر خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱