2777
2789
عنوان

نامزدم رمز اینستامو میخواد😐😐😐

316 بازدید | 28 پست

خانوما من دانشگاه میرم ترم وسطی ام هرازگاهی هم اونایی که نمیدونن نامزد دارم پیشنهاد میدن و منم با احترام میگم نامزد دارم 

الان گیر داده رمزتو بده

منم با اینکه یوقت بخواد کلا اینستامو چک کنه اوکیم میدم بهش ولی اینکه رمز بدم عمرا

چون من با خونوادم یا دوست صمیمیم ممکنه حرفی بزنم نخوام کسی بدونه

اصرار کنه چجوری ردش کنم ندم؟ با دعوا مشکل حل میشه ولی نمیخوام دعوا کنیم ناراحتی پیش بیاد

داشتم فکرمیکردم من اصلارمز اینستاموبلدنیستم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو از اینکارت اصلا خوشم نیومد.. حریم خصوصی منه و دوست ندارم تو بشینی چک کنی به دوستام چیا گفتم یا اونا چیا گفتن.. فقط شما هم نیستیا.. بالاخره پیج دخترای فامیل یا دوستات هست شاید اونا راضی نباشن عکساشونو ی مرد غریبه بشینه ببینه 

کسی لایکم نکنه

خیلی درخواست زیادیه من الان نزدیک ۸ ساله که متاهلم و قبل ازدواج ۲ سال ( ارتباط از راه دور) داشتیم تا به حال این موضوع بینمون مطرح نشده، خیلی خونسرد عنوان کن که این درخواستت نشونه عدم اعتمادت به منه و من اصلا دوست ندارم این بی مرزی رو. من نه به این دلیل که چیزی تو اینستا دارم بلکه بخاطر حریم شخصیم نمیتونم اینکارو کنم.

اخه موضوع اینه که من نمیخوام رمزشو داشته باشم چه لزومی داره رمز همو داشته باشیم

شوهرته واقعا؟

اگه شوهرته ک طبیعیه داشته باشیم.منو همسرم هم داریم

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

خیلی درخواست زیادیه من الان نزدیک ۸ ساله که متاهلم و قبل ازدواج ۲ سال ( ارتباط از راه دور) داشتیم تا ...

میدونی اعتماد به من رو داره ولی فکر میکنه چون رشته تحصیلی همکلاسیام ازش بالاتره، پسرا مثلا اونو از چشمم بندازن 

انگار ترس از دست دادن داره