2777
2789
جاریت اخلاقش چجوریه؟

ماشاءالله یکی از یکی پر زبون تر و جلب تر ولی من دیگه جون عوضی بازیاشون و ندارم نمی خوام اصلا ببینمشون گرچه ببینی حرفه نبینی حرفه ولی اعصابم راحتتره حرفاشون مخصوصا ننه شوهر زهره افعی بدتره ما هم عروس داریم اینجور تا نکردیم نمی دونن اینا چی بودن البته از دو فرهنگ یکم طبیعیه من شمالیم اوشون خراسانی و خیلی هم با اصرار شون خانوادم راضی شدن دوستل امدن و رفتن!!!

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

جوابشونو بده. من چند سال جواب ندادم اونا پرروتر شدن و خودمم از حرص و جوش مریض شدم ... میتونستم جواب ...

کلا باهاشون ارتباطم صفر شده برام یه مشت غریبه شدن و مادر شوهرم سالی فقط دو بار میاد و دو سه روز میمونه و میره اصلا تو این دو روز باهاش،هم کلام نمیشم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول اینکه عزیزم خانواده خودم از پشت کوه نیومدن یا با دعوت میان یا اطلاع میدن و تشریف میارن با اجازه ...

والا من فقط یه سوال در کمال ادب پرسیدم پرسیدم شما اینقد بی لول جواب دادین پس نباید انتظار احترام و....  داشته باشید

بیچاره همسر و خانواده ی همسرتون که دائم با شما دمخورن

وای چقدر بددد و ناراحت کننده

ناراحت کننده فقط یک صدمشه فکر کن مادر شوهرت اینقدر پر رو باشه دوران زاجیت کاری کنه که روز دوم با مشت بکوبی به سرت مثلا اومده که زن زاج و نگه داره ولی یه لقمه نون نده دستت که هیج بیشتر باعث عذاب بشه پشت سرت جلوی فامیل بگه هنر کرده اینگار دختر زاییده جلوی خودت داریی بچه شیر میدی بگه مثل گویی بچه نمیتونه شیر بخوره همون جا باید پپرتش کنی بیرون این آدم کثیف ولی ساکت شدم الان پر رو پر رو بدو بدو میاد خونم به تمام معنا پر رو تشریف دارن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خانواده من با دعوت میانخانواده شوهرم با دعوتم نمیان با اصرار زیاد میانآخه اصلا چرا باید سرزده و بیش ...

اگر خانواده ی خودتونم با دعوت خودتون میان حق دارین انتظار داشته باشید اونام با دعوت بیان

چون من دیدم خانمی رو که خانواده ی خودش دائم هستن اما سال به سال خانواده ی همسرش بیاد رو ترش میکنه و یا برعکسش هم دیدم که اقا خانواده ی خانمش میاد ناراحته

کلا تو زندگی هر دو طرف حق دارن هم خانم هم اقا هر رفتاری که با خانواده ی خودش داره باید به همسرش و خانواده اش هم اجازه ی همون کارارو بده

خوبه که شما به این درک رسیدین سر زده نباید برین و قبلش اطلاع بدین.خب هر خانواده ای فرهنگ های متفاوتی ...

خب عمو و عمه و دایی و خاله فرق داره معلومه که رفتو امد باهم باید با دعوت باشه من خواهرو برادر و برادر همسرم ازدواج نکردن هنوز اما خونه ی پدریمون رو بدون دعوت میریم اما از قبل زنگ میزنیم پدرو مادرامونم میان از قبل زنگ میزنن

اخه اصلا با عقل جور درنمیاد خونه ی پدرو مادرت منتظر بمونی تا دعوتت کنن یا خونه ی بچه ات منتظر باشی تا دعوتت کنن

اگر خانواده ی خودتونم با دعوت خودتون میان حق دارین انتظار داشته باشید اونام با دعوت بیانچون من دیدم ...

کاملا موافقم. البته گاهی شرایط فرق میکنه مثلا من زایمان کردم مادرشوهرم یه هفته موند که کمکم کنه و بعدشم کلیدو دادم که هر وقت اومد مجبور نباشم بلند بشم طبیعتا مادرم نباید گله کنه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
والا من فقط یه سوال در کمال ادب پرسیدم پرسیدم شما اینقد بی لول جواب دادین پس نباید انتظار احترام و.. ...

کمال ادبت اینه بیشعور ؟!!!نفهمی یا خودت ب نفهمی میزنی ماشاءالله مثه مار نیش و کنایه میزنی و صحبت لول میکنی!!! افعی، بیچاره خودتی و هف جدت وحیف اون عروس بیچاره ک مجبوره متلک گویی پشت کوهی مثه تو رو تحمل کنه البته برای بی شخصیتی مثه تو عادیه ابله بی فرهنگ ک دم ب دقه از فضولی بی دعوت سر سفره بقیه بشینی و چرت بگی 😅😅😅

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

والا من فقط یه سوال در کمال ادب پرسیدم پرسیدم شما اینقد بی لول جواب دادین پس نباید انتظار احترام و.. ...

البته منم گدا در خونم بیاد چون تو گشنه نمیره😁😁😁از اسم کاربریتم خوب معلومه گشنه ای دیگه تقصیر نداری طفلک مونگل

کمال ادبت اینه بیشعور ؟!!!نفهمی یا خودت ب نفهمی میزنی ماشاءالله مثه مار نیش و کنایه میزنی و صحبت لول ...

اخی عزیززززمحرص نخور

این حجم از بددهنی فقط شخصیتتو نشون میده

من فقط پرسیدم خانواده ی خودت با دعوت میان؟ چی شد؟؟؟؟ چرا ناراحت شدی؟؟؟؟

مشخصه ازت چجور زنی هستی

باز هم میگم خدا به داد شوهر و خانواده ی شوهرت برسه

بیچاره ها اون دنیاشون بهشته چون تو همین دنیا با بودن ادم بی شخصیتی مثل تو تو جهنم زندگی میکنن

ضمنا اسم کاربریم اسم یه غذای عادیه بالاخره ما مثل شما از فاضلاب تغذیه نمیکنیم راحت باش جانم حق داری شاید برات عجیب باشه

ادامه بده

اخی عزیززززمحرص نخوراین حجم از بددهنی فقط شخصیتتو نشون میدهمن فقط پرسیدم خانواده ی خودت با دعوت میان ...

اوخی خوب معلومه تا ماتحتت سوختی عفریته هر جایی 🤣🤣🤣البته از فاضلاب تغذیه نمیکنی چون دهنت خود منحوله و چاه فاضلاب

والا ماتحت من از دهن زنای بد دهن هم خنک تره خیالت راحتتتتتتتتت😜

چی شد باز سیفون و کشیدم دهنت پر شد😁😁😁اره دیگه چون گشادی حسابی غمت نیس ک عفریته

چی شد باز سیفون و کشیدم دهنت پر شد😁😁😁اره دیگه چون گشادی حسابی غمت نیس ک عفریته

در شان و شخصیتم نمیبینم جوابتو مثل خودت بدم چون من تو محیطی بزرگ شدم که ادبیات کوچه بازاری عادی نیست دیگه چه برسه به فحشایی که تو مثل نقل و نبات میگید

امثال تورو از رو ادبیاتتون ندیده هم میشه شناخت

اگر میدونستم همچین ادمی هستی از اول شان خودمو پایین نمیاوردم باهات همکلام بشم.

امیدوارم عروسی مثل تو نصیب گرگ بیابونم نشه بیچاره همسرت بیچاره بچه هایی که تو دامنت بابد تربیت بشن

بدا به حالشون

بی دعوت نمیرم بی دعوت نمیان

گفتم درس دارم مزاحم نشن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....