2777
2789
عنوان

جلو پدرشوهرتون شلوارک میپوشین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5404 بازدید | 143 پست

از وقتی بزرگتر شدم دیگه خونه بابامم شلوارک نپوشیدم  

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

نه اصا . مادرشوهرم گاهی تاپ و شلوار جذب میپوشه من بدم میاد یه بار تاپ شلوارک بودم در خونمو باز کردم ...

لامصب من یبار تو حموم بودم لباس میپوشیدم رخت کن شلوار نپوشیده بودم پدرشوهرم اومد داخل حالا لال شده بودم فقط پیراهنم میکشیدم پایین و خم شده بودم بنده خدا رفت تا چند ساعتم تو اتاق بیرون نمیومد خخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

آری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من عقیده ام اینه که آدم باید یکسری حرمت هارو نگهداره!

من جلوی بابامو داداشام با شلوارک نکشتم که بخوام جلوی پدر شوهرم بگردم ! به نظرم مناسب نیست ! 

من همیشه آستین بلند می‌پوشم و شلوار 

من پدرشوهرم و مادر شوهرم فوت شدند ولی همون موقع هم که زنده بودند نه خونشون می رفتم هیچ وقت شلوارک و تاپ نمی پوشیدم

محرم بودن باعث نمیشد که اون راحتی که پیش پدر خودم دارم پیش اونم داشته باشم

پدرم،پدرمه!!من از وجودشم از بچگی تو بغلش بودم و ربطی به پدرشوهر که به واسطه شوهرم باهاش محرم شدم نداره 

به نظر من محرمیت ها متفاوت و دلیل نمیشه همه رو تو یه رده قرار بدم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

شلوارک نه 

تیشرت و شلوار میپوشم 

تاپ و شلوارم شده البته تاپم خیلی باز نبوده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

جلو پدر شوهر شورتک بپوشی 😕 خودتون با طرف الکی صمیمی نکنید

شورتک با شلوارک فرق داره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

میگم نسلای قبل از ما پوشش باز داشتن تو کوچه خیابون و همه جا مینی جوب می‌پوشیدند دامن چینی کوتاه الان چقد بد میدونیم روسری دربیاریم و یا شلوارک زیر زانو بپوشیم تازه ببینیم کسی میپوشه جلوش گارد میگیریم