2777
2789
عنوان

جلو پدرشوهرتون شلوارک میپوشین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5401 بازدید | 143 پست
خوبه منم میخوام راحت باشم الان خود مردا هم راحتن شلوارک میپوشند

تعادل دیگه نه آدم با مانتو و روسری باشه نه با تاپ و شلوارک  بالاخره جایگاه عروس با دختر خانواده و دوماد با پسر خانواده فرق داره من همسرم هیچ وقت جلو خانواده من شلوارک نپوسیده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

در مورد پوشش ، من یه زمانی مطالعه زیادی کردم . تو نت هم جست و جو کنید ، تا حدود سال 1900 میلادی تو ه ...

الان خروجی تحقیقاتتون چی بود؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده و فامیل همسر منم همینن

دیگ در این حد بده

اون سری یکی از دخترعموهاش مایو پوشیده بود

نمیدونم چ مدلی بود وقتی آب خورد انگار شیشه ای شد کل تنش با جزئیات مشخص بود

دیگ این خیلی ناجوره عین خیالشون نبس

دیگ در این حد بدهاون سری یکی از دخترعموهاش مایو پوشیده بودنمیدونم چ مدلی بود وقتی آب خورد انگار شیشه ...

وای نه😱 مرد هم بود اونجا

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

بنده خیلی به پوشش اهمیت میدم...جلوی خانواده همسر کاملاا پوشیده هستم عبا میپوشم روسری سرمیکنم...جوری رفتارکردم که خودشون ازم خجالت میکشن .۱۵ ساله تویه ساختمونیم من تاحالا پدرشوهرمو با زیرپیرن ندیدم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

نه ، شلوار و تک پوش

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻