2777
2789
عنوان

کمکم کنیییید... قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست
واااا اونوقت 500جمع میشه؟؟ جلل خاالق

چون از خدا میخوان بله

اگه از ته دل بخوان و ایمان داشته باشن

شکی نداشته باشن

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا اونوقت 500جمع میشه؟؟ جلل خاالق

من با انرژی مثبت به خیلی چیزا رسیدم واقعا خدا هیچوقت دیر نمیکنه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
بگو : 1 به زودی از هزاران هزار راه پول به سمت من می آید 2 خداوند روزی رسان شکست ناپذیر من است.

مرسی عزیزم

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
یکم بیشترمیتوضیحی؟؟درمورد قانون جدب

من وقتی درس میخوندم برا کنکور جمله ای  مثبتی رو می نوشتم میچسبوندم کنار تختم
مثلا من دانشجوی دانشگاه ..... هستم با رتبه یک

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
من وقتی درس میخوندم برا کنکور جمله ای  مثبتی رو می نوشتم میچسبوندم کنار تختم مثلا من دانشجوی دا ...

البته این هم انگیزه درس خوندن میداد هم رو کائنات(جهان هستی) تاثیر میزاره و هم رو قدرت یادگیری.بعد شبا موقع خواب خودمو تو اون دانشگاه تصور میکردم