2777
2789

ببینین من یه سمت صورتم از اون یکی بهتر بود اما الان خراب شده حتی نمیتونم تشخصی بدم چی به سرش اومده احساس میکنم هم شل شده هم افتاده هم روش خط و چروک افتاده در حالی که قبلا نبود هم آبروی اون سمتم که بالاتر بود افتاده شده چهرم حالت عصبی و یه آدم مریض و وحشی گرفته خیلی ناراحتم خدا از بابام نگذره روز کنکور یه فشار عصبی بهم وارد کرد ازون موقع صورتم اینجور شد نا خود آگاه هم ابروهام حالت اخم میگیره اصلا نمیتونم صاف نگه دارم دعا کنید خدا منو از دست بابام نجات بده فشار های عصبی و استرسی که بهم داده منو مریض کرده دکتر هم نمیبرن😭😭😭

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

شاید عصب صورتت فلج شدهبهش میگن عصب بلبرو دکتر درمان میشه

عصب بل میگن ۲۴ ساعته بعدش خوب میشه ما من کلا فرمش عوض شده 

چه دکتری ؟

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عصب بل میگن ۲۴ ساعته بعدش خوب میشه ما من کلا فرمش عوض شده چه دکتری ؟

نه جانم

کی گفته ۲۴ ساعت بعد خوب میشه؟

دیدم افرادی که چندماه درگیر درمان بودن‌.

فعلا یه متخصص عمومی برو یه چکاپ کلی بده. شاید اصلا تصور خودته و هیچ مشکلی نداری.