2777
2789
عنوان

ریاضی کنکورررر

65 بازدید | 11 پست

میگم اونایی که کنکوری رشته تجربی هستید چجوری تست ریاضی میزنین من واقعا نمیفهممش و من حتی فیلم ها معین کرمی میبینم میرم تو تست انگار نه انگار

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

تازه من عاشق درس ریاضیم تشریحیم عالیه ولی تست اصلا داغونه نمیدونم باید چیکار کنم

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معین کرمی میبینم.جزوشو میخونم بعد میرم سراغ تست

تو تست ها چجوری ای خوب میتونی جواب بدی ؟

تو تست ها چجوری ای خوب میتونی جواب بدی ؟

ببین از هر تیپ سوال توی کتاب تست حداقل 20 تا سوال وجود داره

سوالات اول رو طبیعیه بلد نباشی یا دقیق نتونی حل کنی ولی باید پاسخنامههاشون رو خوب بخونی و سوالات بعدی رو بهتر حل کنی

ببین از هر تیپ سوال توی کتاب تست حداقل 20 تا سوال وجود دارهسوالات اول رو طبیعیه بلد نباشی یا دقیق نت ...

مرسی یه سوال دیگه تو ازمونا چی ببخشید سوال میکنم مثلا شما که اینجوری میخونی میانگین چند میتونی بزنی

وقتی جزوه و تست هارو کامل میخونم 50 به بالا

خوش بحالت من که کلا نا امید شدم اصلا سر جلسه ازمون دیگه ریاضی نگاه هم نمیکنم

خوش بحالت من که کلا نا امید شدم اصلا سر جلسه ازمون دیگه ریاضی نگاه هم نمیکنم

نباید ناامید بشی

برنامه ازمون ها خیلی سریع پیش میرن منم برای 2 تا ازمون گذشته نرسیدم ریاضی رو تست بزنم درصدم اومد پایین.

باید مطالب رو خوب بخونی و لازم نیست همه سوالات رو حل کنی.از سوالات اسون سرجلسه شروع کن و سعی کن توی ازمون بعدی بهتر از قبلی باشی.

نباید ناامید بشیبرنامه ازمون ها خیلی سریع پیش میرن منم برای 2 تا ازمون گذشته نرسیدم ریاضی رو تست بزن ...

واقعا ازت ممنونم امیدوارم موفق بشی