2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم درست خرید کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای همش تقصیر فروشنده هاست بزور میخوان یچیزی بهت بندازن منم ی پالتو امتحان کردم به مامانم ک نشون مید ...

ادما خیلی بد شدن خییلی من بارها فقط رفتم تو فروشگاها قصد خرید نداشتم نیگا میکردم طراح لباسم

دیدم که چطور فروشنده ها دارن میچپونن

به هر طریقی یا هی اینو میارن اونو میارن ک تو شرمنده بشی بخری

من خودمم میپوشم ب اصرارشون فقط خودمو نیگا کنم لباس زیاد دارم بعدش میگم ممنون پسندم نبود میزارم میرم راحتتت

من وقتی ببینم فروشنده خیلی حرف میزنه موقع پرو اصلا درو باز نمیکنم بخواد نظر بده

به همسرمم میگم جلوی در بمون نذار هی بیاد پشت در

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من همش انلاین میخرم مشکلیم ندارن😂حالا حضوری برم یچیز بخرم میام خونه یا رنگشو دوس ندارم یا ب هر دلیل ...

من حضوری نمیتونم درست انتخاب کنم حالا انلاین بخوام بخرم چه شودد فقط

ادما خیلی بد شدن خییلی من بارها فقط رفتم تو فروشگاها قصد خرید نداشتم نیگا میکردم طراح لباسمدیدم که چ ...

دقیقا منم چون چندین لباس پوشیده بودم گفتم الان اگه انتخاب نکنم گناه دارن وقتشونو گرفتم...ولی الان میفهمم من گناه داشتم ک سرم کلاه رفت

همیشه با دوستات خرید کن که نظر بدن نظر فروشنده ها رو اصلا به کتفت نگیر لباسی که به دلت همون لحظه نن ...

موافقم بعضی لباساها از نطر من خیلی دوستشون دارم بعضی لبلسامو دوستام دوستشون دارن بعضی لباسامم هردومون دوستشون داریم

نظر خودت مهمهه

من وقتی ببینم فروشنده خیلی حرف میزنه موقع پرو اصلا درو باز نمیکنم بخواد نظر بدهبه همسرمم میگم جلوی د ...

بهترین کارو میکنی...من میگم لابد خانومن سلیقشون خوبه راهنماییم میکنن ولی اونا فقط ب فکر خودشونن..

اوه اوه تو داروخونه هااا محصولات پوستی نگممم براتون یا مکمل ها

تو این موارد باید فقط ی برند خاص مدنظرت باشه اگه نداشتن دیگه نگیری .اذیت میشی ازین داروخانه ب اون داروخانه ولی خب بهتر ازینه ک اشتباه بخری

دقیقا منم چون چندین لباس پوشیده بودم گفتم الان اگه انتخاب نکنم گناه دارن وقتشونو گرفتم...ولی الان می ...

گناهههه چییییییییی

گناه چییی میدونی با اون پول ک الان پول کمی نیست همه چی گرونه میتونستی ی انتخاب بهتر برای خودت کنی یا ی چیز مهمتر نیازت بخری

واااییی دلت فقط برا خودت بسوزه

تازه الان ادما بخاطر منفعتشون باهاتم دوستن ازت سواستفاده میکنن و راحت میفهمی