2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاچی با چی خوردی؟الان بارداری عزیزم؟

ببین آرد سمنو بگیر با دوای گرم چندتا چیز باهم آسیاب میشه همش گرمیه با عسلم شیدینیش باشه بعد ب عطاری بگو خارشتر میخوام اونو با آب بجوشون صاف کن بجای آب اونو بریز داخل سمنو بعد کامل نپزش پخته نپخته باشه همونجور گرم ایستاده خودت بیشتر بخور ب شوهرتم بده تا قبل اقدام بعد پریود چندین بار درست کن بخورید بعد اقدام دیگه هیچ گرمی نخور نه من بچم ده ماهشه همون ماه اول ک اینکارو کردم به اضافه بادکش رحم و کمر باردار شدم

دوای گرم چیا مثلا؟

والا من خودم همشو بلد نیستم قدیمیا بلدم برای من مادر شوهرم درست کرد میگفت چهل تا گیاه قاطی میکنه عطاریا میدونن مثه زیره سیاه دونه تازه گل سرخ ...همه چیزایی ک رحمو گرم کنه

شما چندوقت باردار نشدین تا خدا بهتون نی نی داد؟

آره زیر شکم و کمر و پهلو خیلی تاثیر داره کلا خودتم احساس سبکی میکنی من زود باردار شدم ولی سقط شد اولی فک کنم چون زیاد جگر خوردم نمیدونستیم خوب نیس شاید ب دلیل دیگه ای ب هر حال خدا نخواست بعد تقریبا چند ماه اقدام کردیم ولی درست نه همون یماه رو درست تقریبا هر شب یا یه شب در میون اقدام داشتیم و کاچی هم خوردیم خدا بهمون داد ولی خییییییلی اذیت شدیم من ۳ماه لکه و بینی و خونریزی و هماتوم داشتم با اینکه استراحت مطلق بودم و شیاف و آمپول ضد سقط خارجی هم میزدم قطع نمیشد تا اینکه بازم ب کمک نشاسته گندم ک گفتن خوبه در عرض ۳روز قطع شد خام حل میکردم تو آب سرد میخوردم بخدا این گیاهیا خیلی بهتر از درمان شیمیایه تا آخر حاملگی کما بیش میخوردم و شیاف و آمپولم زدم ایشاالله شما ب راحتی یه نی نی صحیح و سالم بیاد بغلتون بزودی برای منم دعا کن خیلی محتاجم

آره زیر شکم و کمر و پهلو خیلی تاثیر داره کلا خودتم احساس سبکی میکنی من زود باردار شدم ولی سقط شد اول ...

ممنون که وقت میزارین و جوابمو میدین.من حجامت شنیدم.شما حجامتم کردین یا فقط بادکش؟