somaliland مدیر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7706 عنوان شوهری که بهت حس زنانگی نده به چه درد میخوره | مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 30 پست سواله برام 1404/09/12 | 16:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eziro عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 1638 مگه حس زنانگی رو شوهر میده؟ زنانگی و لطافت تو ذات یه زن قرار داده شده ولی گاهی اوقات خود خانما دوست ... شوهر بی لیاقت و کم توجه حس زنانگی رو از ادم میگیره
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15751 مگه حس زنانگی رو شوهر میده؟ زنانگی و لطافت تو ذات یه زن قرار داده شده ولی گاهی اوقات خود خانما دوست ... مرد مردونگی نداشته باشه زن مجبور جور اقارم بکشهمثل خانوما که هرکاری میکنن مرد حس مرد بودن بکنهولی کو تلاش اقایون؟! من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
مامانپرنسا70 عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2175 پس بیا فرداشب که شب جمعه هست بهشون مردانگی نشون بدیم تا یاد بگیرن ازمون 😐😂😂 موافقم 😹
مادر۳تاوروجک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 3105 باز خوبه ک اهمیت میده بهت شوهر من میگه همینجوری دلمرده بمون شوهر منم میگه مثل پیر زن ۶۰ساله باش
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1738 شوهر بی لیاقت و کم توجه حس زنانگی رو از ادم میگیره اهوم بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1738 مرد مردونگی نداشته باشه زن مجبور جور اقارم بکشهمثل خانوما که هرکاری میکنن مرد حس مرد بودن بکنهولی کو ... اینو قبول دارم بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7706 خودت دوست نداری یا چون اون میگه نمیکنی؟ خودمو دوست دارم نیازی نمی بینم به بوتاکس و چیزای دیگه بنظرم اندامم عالیه بهش گفتم همه میرن کارای زیبایی میکنن بوتاکس میکنن گفت توهم برو بکن گفتم من همینجوری خوبم تو برو اون هسته ی خرما رو عمل کن تا بزرگ بشه
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7706 مگه حس زنانگی رو شوهر میده؟ زنانگی و لطافت تو ذات یه زن قرار داده شده ولی گاهی اوقات خود خانما دوست ... یعنی چی جمله آخر
paeez2003 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 899 خودمو دوست دارم نیازی نمی بینم به بوتاکس و چیزای دیگه بنظرم اندامم عالیه بهش گفتم همه میرن کارای زیب ... خب ببین اون فکر کرده که تو دوست داری اینکارو بکنیکه اینطوری گفته وگرنه کی دوستدداره پولشو خرج بوتاکس کنه آخهتند نبود جوابت فکر میکنی؟ ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1738 یعنی چی جمله آخر گاهی اوقات شرایط زندگی و تنبلی مرد باعث میشه زن واسه جبران یه سری کمبودها خودش مرد خونه بشه و این همه چی رو خراب میکنه بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1738 یعنی چی جمله آخر کم کم اون لطافت و ظرافت رو میگیره از زن. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7706 خب ببین اون فکر کرده که تو دوست داری اینکارو بکنیکه اینطوری گفته وگرنه کی دوستدداره پولشو خرج بوتاکس ... عزیزم من فقط یه پولی ماهانه بهم میده ناچیزه میگه باهمون برو بوتاکس کن خرجم نمیکنه توقع همه چی هم داره
paeez2003 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 899 عزیزم من فقط یه پولی ماهانه بهم میده ناچیزه میگه باهمون برو بوتاکس کن خرجم نمیکنه توقع همه چی هم دار ... میشه بپرسم چقدر؟خب میگفتی که آره منم دلم میخواد اینکارو بکنمبزن به کارتم پس هزینه شواگرم گفت نه نمیدم و داری و اینابگو پس زرت و پرت نکن😂 ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15751 آره من چندساله ارض. ا نشدم ۴ ساله چه حس زنانگی برام بمونه عین هاپو شدم همین حالا من نمیخوام بازش کنم ولی این مسئله به این مهمی رو نادیده میگیرن مشخصه عواقبش چیه... من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7706 میشه بپرسم چقدر؟خب میگفتی که آره منم دلم میخواد اینکارو بکنمبزن به کارتم پس هزینه شواگرم گفت نه نمید ... دقیقاً همین مکالمه بین مون رد و بدل شد😐😂 انقدر اذیتم کرده دلم میخواد جداشم ازش ولی شرایطش اصلا ندارم