2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 81 پست
لاهوتی: مهریه بیشتر از ۱۴ سکه دیگر مجازات زندان نداردسخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس:🔹بر اساس مصوبه جد ...

اونایی ک ادای شرایط مالی نامناسب درمیارن چی 

همه مردا ادعای اعسار میکنن و قبول میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه تا سقف ۱۱۴ میتونی بگیری حتی بیشتر بر اساس وضعیت مالی شخصولی ۱۴ تا زندان داره مابقی زندان ندار ...

اگه حبس رو هم بردارن بجاش پابند بدن کلا فاتحه مهریه خوندس

میگن بعد از مطالبه مهریه اگه بزنه بنام کسی فرار دین حساب میشه ، اگه قبلش بزنه مشکلی پیش نمیاد و زن ج ...

درسته ...یاد ی پرونده افتادم خانم سعیدی(وکیل هستن)

استوری کرده بود ...گفت خانمی موکل من بودش 

گفت دو سه سال پیش با شوهرم به مشگل خوردم 

در حال طلاق بودیم .‌همسرم تمام اموال بنام خواهرش کرد که به من بچه هام چیزی نرسه ..بعد مدتی همسرم تصادف کرد و فوت شد ..حالا خاهر همسرم حاظر نیست اموال پس بده 

اومده بود شکایت کنه ...اونم چند قطع زمین خونه ویلا کلی ثروت ..خاهره بالا کشیده بود ..خانم وکیل گفت قابل مس گرفتن ولی زمان بره پروسه ...

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اونایی ک ادای شرایط مالی نامناسب درمیارن چی همه مردا ادعای اعسار میکنن و قبول میشه

دیشب یه قاضی رو آورده بودن شبکه خبر ، در‌مورد همین اعسار میگفت الان قاضیا خیلی راحت اعسار رو قبول میکنن از مرد تا جایی که اگه یه قسم بخوره براحتی میپذیرن

اساسا این سکه یه دروغ و توهم بود که انداختن توی سر خانم ها .

طرف ماهی ۲۰ تومن درآمد داره شب خواستگاری میگن ۱۶۰۰ سکه اونم میگه چشم 

یک دروغگو و یک خوش‌خیال می‌روند به خانه بخت .

مبارک باشه.....

بعد دولت و مجلس و قانون و شرع و اسلام مقصرن الا خودشون .

۱۶۰۰ سکه  میخوای یعنی خود وزیر رو باید بگیری 

مهریه رو در حد و قواره داماد بصورت واقعی تعیین کنید نه توهم...

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

درسته ...یاد ی پرونده افتادم خانم سعیدی(وکیل هستن)استوری کرده بود ...گفت خانمی موکل من بودش گفت دو س ...

حالا اون شوهرش فوت کرده و دستش جایی بند هست بخواد پس بگیره ، در غیر این صورت نمیشه کاریش کرد 

شوهر منم ده روز قبل از مطالبه من انتقال داده نمیشه کاریش کرد

میگن بعد از مطالبه مهریه اگه بزنه بنام کسی فرار دین حساب میشه ، اگه قبلش بزنه مشکلی پیش نمیاد و زن ج ...

واس امثال شوهر منک اول نقشه کشید بعد حرف طلاق زد 

اول اموال منتقل میکنن یمدت بگذره بعد دعوا و بحث طلاق وسط میکشن یا عمدا دوست دختر میارن تو خونه ک ناراحتی بفرما طلاقتو بگیر 

اساسا این سکه یه دروغ و توهم بود که انداختن توی سر خانم ها . طرف ماهی ۲۰ تومن درآمد داره شب خواستگا ...

اینم حرف درستیه

جوگیر میشن مهریه نجومی میندازن وسط، مرده هم با جملهٔ "کی داده کی گرفته" قبول میکنه حالا بیا جدا شو!! 

اساسا این سکه یه دروغ و توهم بود که انداختن توی سر خانم ها .طرف ماهی ۲۰ تومن درآمد داره شب خواستگاری ...

مشکل همینه دیگه، یه آدمی  در سلامت کامل عقل یه تعهدی رو امضا کرده ! دندش نرم باید پاش واسته دیگه! بجای اینکه اینو فرهنگ سازی بکنن تا به قول شما هرکی اندازه جیبش تعیین بکنه میان حق و حقوق خانما رو روز به روز محدود میکنن

خونه ای ک هنوز وجود نداره رو میشه بعنوان مهریه زد؟؟

عزیزم قرار نیست خونه اونو بزنی به نام خودت 

مهریه شما یک ملک هست ارزششم همون موقع که میخواین ثبتش کنید حساب میشه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

مشکل همینه دیگه، یه آدمی در سلامت کامل عقل یه تعهدی رو امضا کرده ! دندش نرم باید پاش واسته دیگه! بج ...

با ۲۰ میلیون ماهانه درآمد تعهد بالای صدتا سکه بده  بنظرتون اسمش سلامت روانه ...... 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

درسته ...یاد ی پرونده افتادم خانم سعیدی(وکیل هستن)استوری کرده بود ...گفت خانمی موکل من بودش گفت دو س ...

همون وکیل یعالمه حق الوکالتش میشه 

یا وکیل من گفت مهریه رو بزارم اجرا 

فلانقدر حق الوکالت اول باید بدی چ مهریه رو بهت بده چ نده 

دیشب یه قاضی رو آورده بودن شبکه خبر ، در‌مورد همین اعسار میگفت الان قاضیا خیلی راحت اعسار رو قبول می ...

دوتا برادرشوهرم اومد دادگاه قسم دروغ خوردن دست رو قرآن گذاشتن و قسم خوردن ک پول نداره و خودشم تهرانه 

همونروز بهش زنگ‌زدم ک میدونم اینجایی گفت اره ک چی 

اگ میتونی بیا منو بگیر