2777
2789
اگه میخواست بکشتت پس چطور هنوز زنده ای اینجا تاپیک میزاری؟

بابا در بستم داد میزنع کتک زده منو 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین به حرف مادرت گوش کن .

رل و..... رو بزار بعد ۳۰ سالگیت 

بچشب به درس و مشقت .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پسره حتی بخودش زحمت نداده آرومت کنه و بگه میام خواستگاریت بخاطر اون با خانوادت در نیفت ب مادرت بگو دیگه حرف نمزنی باهاش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببین به حرف مادرت گوش کن .رل و..... رو بزار بعد ۳۰ سالگیت بچشب به درس و مشقت .

اونو باشه فقط چجوری جمعش کنم یکم اعتمادش برگرده حاضرم یک دروغ بگم جمع شه سمت این غلطا نرم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مادرت برای خودت میگه .

اونو باشه فقط چجوری جمعش کنم یکم اعتمادش برگرده حاضرم یک دروغ بگم جمع شه سمت این غلطا نرم

بگو نادان بودم . نمیدونستم کار بدیه . فکر میکردم چون  همه دوستام و کل مدرسه انجام میدن  حتما  کار خوب و واجبیهد. بپیچون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمیتونی فعلا عصبیه بزار اروم شه تا بعدا یه فکری میکنی

خب یک حرفی بگو آروم شه بگم جمع بشه

بگو نادان بودم . نمیدونستم کار بدیه . فکر میکردم چون همه دوستام و کل مدرسه انجام میدن حتما کار خو ...

بگم از وقتی این سیم کارت جدید گرفتی شمارع زیادی زنگ می‌زدن این دست بردار نبود اصلا نمی‌شناسمش یهویی پیام داد تهدید. کرد هک میکنم منم ترسیدم جوابش دادم 

و بابایی فامیل فکر کنم من نمدونم دو روز پیامم‌میده

مادرا وقتی عصبی ان نباید هیچی بگی فعلا ..

سلام مامانم یکم آروم شد چیز نگف میگه بیا بریم برگه ها آبجیت چاپ کنیم گفتم باشه بنظرت اگه چیزی تو بازار بهم گفت چی بگم همون حرف بگم‌ یا خودم‌ به روش بیارم یا منتظر بشم اون بگه