2777
2789

سلام تو تاپیک قبلم گفتم که مهمون دعوت کردم میخواستم ثواب کنم اما ظاهرا همه چی بهم ریخته و کلا زندگیم زیر و رو شده 

همسرم خیلی مودی شده کلا دنبال عیب و ایراد گرفتن هست 

هر کار میکنم کلا به چشمش نمیاد 

از طرفی از همون روز حسابای شوهرم بسته شده و کارش کلا بهم ریخته من حق میدم بخاطر کارش ناراحت باشه اما شوهرم با بچه هام بد رفتار میکنه دعواشون میکنه با بچه ی سه سالم لج کرده بود و تنبیه فیزیکی میکرد بچه رو 

حرفی که بهش میزنم رو کلا بد برداشت میکنه و دعوا درست میکنه 

کلا شوهرم از چشمم افتاده

مطمئنم منم از چشمش افتادم

خیلی خسته ام بریدم

بخدا این چند روز خونه رو‌ همش مرتب میکنم تا کمتر گیر بده اما 😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره عزیزم ما هم از این روزها داشتیم یواش یواش عادی میشه فقط بیشتر تنش ایجاد نکن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

انشالله درست میشه 

اما چه ربطی به مهمونی داشت ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نمیدونم واله اخه قدرت خدا از همه قدرتا بالاتره این دعا چیه که میگند زندگی ادمو عوض میکنه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

ایه الکرسی بخون،صدقه بنداز،اسپند دود کن

منم برای دخترم یه تولد کوچیک گرفتم در حد ده نفر 

از فردای اون روز با شوهرم سریه چی بیخود دعوای بدی کردیم خیلی بد شد رومون باز شد بهم بعدم کلی ضرر مالی خوردیم 

اینا که گفتی ربطش به مهمونی چیه؟اگه میخوای بندازی گردن چشم مهمون که بسته شدن حسابا ی شبه ایجاد نمیشه.از چند ماه قبل بوده و مشکل داشته و بدهیشو نداده و اقدام کردند برای بستن حساب ها. اخلاقشم بخاطر همون مشکلات مالی هست دیگه طبیعیه.منو شما هم مشکل مالی برامون پیش بیاد و مسئولیت خانوادده را هم داشته باشیم توی این اوضاع افتضاح دیگه اخلاق و حوصله ای نداریم.