2777
2789
عنوان

کسایی که از کنکور میدونن

145 بازدید | 24 پست

دهم تجربیم  و روانشانسی آزاد میخوام و نمیتونم برا کنکور بخونم

بمونم این رشته و اگه در سال های آخر این پذیرش لغو شد برا کنکورش بخونم؟ یا برم انسانی؟ از کنکور کدوم راحت تر میشه وارد شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد تازه تو دهمی من امسال اصلا درس نخوندم بهم گفتن بهداشت روزانه و مامایی ازاد میاری الان امسال دوباره قراره کنکور بدم اونا رو نخواستم میخواستم بگم از الان بخونی بهترین رشته میاری 

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

با تجربی هم میتونی

آخه استرس دارم میترسم آزادش لغو شد میگن کنکور تجربی حتی اگه هدفت پزشکی و اینا نباشه هم سخت میشه روانشناسی قبول شد😭

نمیدونم اگه لغو شد سه سالشو میتونم جمع کنم یا نه

بعد تازه تو دهمی من امسال اصلا درس نخوندم بهم گفتن بهداشت روزانه و مامایی ازاد میاری الان امسال دوبا ...

از الان خواستم بخونم ولی بدون مشاور و راهنمایی و اینا نشد 

دیگه کلا زده شدم😭

اصلا اسم کنکور میاد حس میکنم بالا میارم

از الان خواستم بخونم ولی بدون مشاور و راهنمایی و اینا نشد دیگه کلا زده شدم😭اصلا اسم کنکور میاد حس م ...

منم دهم همینجوری بودم با اینکه مدرسه نمونه بودم معلمامون داغون بودن و زده شدم

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

روانشناسی رشته شناوریه 

از همه رشته ها واردش میشن و  بیشتر  دانشگاه ها این رشته دارن

ولی  تا اون موقع واقعا مشخص نیست چون پیام نور  رشته روانشناسیش شده با کنکور تازه ما شهرستان  هستیم

ولی بعد کلاس ماز گرفتم واقعا علاقه مند شدم بگما من روز اول دوست داشتم برم رشته ریاضی اصلا با ریاضی حال و هوام عوض میشه

منم دهم همینجوری بودم با اینکه مدرسه نمونه بودم معلمامون داغون بودن و زده شدم

به نظرت فعلا کنکوری نخونم و اگه آزادش لغو شد شروع کنم به خوندن میتونم تجربی رو جمع کنم و روانشناسی بیارم؟

اگه علاقه داری برو اگه فکر میکنیدیر شده نمیتونی خب باید بگم نه چون من امسال کسی که درسش تو مدرسه خوب نبود و تمام مشکلاش از خود من سوال میکرد  پزشکی اورد و فقطهم سال دوازدهم درست و اصولی خوند

آخه استرس دارم میترسم آزادش لغو شد میگن کنکور تجربی حتی اگه هدفت پزشکی و اینا نباشه هم سخت میشه روان ...

نه بابا اصلا لغو نمیشه عزیزم الان 5ساله میخان سهمیه رو بردارن زر زیاد میزنن ایناهم اینقدر بیکار نیستن از این کارا کنن ازاد هم که چیزی نی