2777
2789

ولی دیدم و شنیدم که اقایون و خانمهای اطرافیانمم با وجود اینکه همسر خوبی دارن که عاشقانه دوستشون داره دنبال دختر و پسرای دیگن

یکی که همسرش با سواد ارشد داشت و شاغل بود و مرتب و زیبا شوهرش بهش خیانت میکرد ۳تا۳تا خود خانم خبر داشت  و به خاطر بچه هاش مونده بود 

یکی هم که نمیدونه و شوهرش پیچونده بود با دختره که همکارش بود رفت سفر خانومش درسته تحصیلات نداشت و شاغل نبود اما با اخلاق و زیبا و کدبانو بود

و زنی که شوهرش دکتر بود و ماشین و خونه به اسمش اما بازم...

به ما ربطی نداره ولی واقعا زجراوره حتی فکر بهش هیچ چیز خیانت رو توجیه نمیکنه ادم پارتنرش بهش خیانت میکنه تا مدتها حالت خرابه چی برسه به زن یا مردی که ازش بچه داری ذره ذره ای میشی

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

🥲❤️‍🩹

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی به جنیفر و شکیرا هم خیانت شده 

اما اینجا میگن حتما به شوهره نرسیدی خیانت کرده 

یا فقط اینجا خیانت میبینن ملکه ها که خیانت نمیبینن

روزی که بسرشون اومد به کله پوکتون فشار بیارید تا بقیرو‌مسغره نکنید ای به شوهرت نرسیدی خیانت کرد 

آره پس فکر کردی اینجا رباتن یکی دونفر نیستن که میان میگن

اطرافیان منم که دم نمیزنن از ترس ابروشونه شاید اونام همینجان درد و دل میکنن

اطرافیان منم که دم نمیزنن از ترس ابروشونه شاید اونام همینجان درد و دل میکنن

آره کسی بفهمه چه قدر زنو کوچیک میکنن مردم همینطور میشینن از زندگیش تا سالیان سال حرف زدن حالا خودشون هزار تا مشکل دارنا 

اره زیاده خیانت دورورم مردای متاهل همش پیشنهاد میدن جرات ندارم تنها بیرون باشم ببینن منو میفتن دنبال ...

بخدا مورد دومی شب نمیخوابه شوهرش از شیفت برگرده صبح که وقتی همسرش میخوابه اینم بخوابه که مزاحم خواب همسرش نباشع

حتی به جنیفر و شکیرا هم خیانت شده اما اینجا میگن حتما به شوهره نرسیدی خیانت کرده یا فقط اینجا خیانت ...

اصلا به این چیزا نیست که نرسیدی خیانت کنن این مردا چشمشون گشنس وگرنه اکثر خانما ک بهشون خیانت میشه از شوهرشون سرن

مگه. اینجا غیر از مردمن. بخدا نصف کاربرا اشننا های خودمون هستن که خودمون خبر نداریم.. 😇

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️