2777
2789

شوهرم خانوادش بعد یکسالو خورده ای نوشته شناسنامه صادر شده یعنی تاریخ صدور شناسنامش ی سال بعد بوده و جالب بودن این قضیه اینه شوهرم اصلا شهر و استانش فرق داره با خانوادش و اینکه میگه پدر مادرم هیچوقت نگفتن چرا دیر گرفتن و اینکه با شوهرم پنج ساله رابطه ندارن و اصلا انگار وجود نداره خیلی مدرک های دیگ دارم فقط میخوام بدونم چرا بعد یکسالو نیم شناسنامه برا شوهرم گرفتن 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت دهه چندیه؟  دهه پنجاه  به قبل خیلی اهمیت نمیدادن به این موضوع.  مثلا شناسنامه دوتا بچه رو باهم میگرفتم حالا یکی چند وقته له دنیا اومده یکی تو شکمه

کلا شیرتو شیر بود

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شوهرت دهه چندیه؟ دهه پنجاه به قبل خیلی اهمیت نمیدادن به این موضوع. مثلا شناسنامه دوتا بچه رو باهم ...

دهه هفتاد

قدیمها براشون این چیزها مهم نبوده ، برادرشوهرمنم بزرگه فوت میکنه بعدی که ۳سال بعد دنیا میاد شناسنامه را میذارن برای همون ....تازه جالبیش اینجاست شوهرمن و دوتا از برادرهاش اسمشون تو شناسنامه مادرشون هست ولی پدر نه .....

قبلا همه چی درهم بوده سخت نگیر ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حالا اینو نمیدونم اما مادر و خاله من هم همینجورن مثلا دوسالشون بوده براشون شناسنامه گرفتن چون روستا ...

متولد ۷۰

قدیمها براشون این چیزها مهم نبوده ، برادرشوهرمنم بزرگه فوت میکنه بعدی که ۳سال بعد دنیا میاد شناسنامه ...

متولد هفتاد و یک هست دهه هفتاد

متولد هفتاد و یک هست دهه هفتاد

باشه برادرشوهر منم۶۷ زیاد فرقی با  همسرت نداره ....ادمهای بیخیال هنوزم همینطورن ....مشخصه ذاتشون بیخیاله مثل همین حالا که راحت قید بچه شون را زدن ....بعضیا جون به جونشون کنی همینن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....