2777
2789

سلام بچها جریان چیه ؟ چندتا فیلم دیدم ب نمادهای تاریخیمون سنگ میزنن خب واسه چی اخه درکشون نمیکنم باعث تاسفن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

از بس احمق ان. اصالت خودشونو گم کردن

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره یه مسابقه بوده توی سینمای خانگی . نمادهاش عکس تخت جمشید و فروهر و اینا بوده با سنگ میزدن خرابش میکردن . 

من نمیدونم این سینمای خانگی چقدر بی در و پیکره توهین به مسائل دینی باشه اول پخش،میشه بعد توقیف میشه توهین به مسائل ملی باشه اول پخش،میشه بعد توقیف میشه . انگار نمیشه قبلش،چک کنن عقلشون رو به کار بندازن خوششون میاد مردم خشمگین بشن بعد جهت بگیرن یه عده بیفتن به جون یه عده دیگه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بی عقلا به مشان هخامنشی و کوروش مجسمه ساخته بودن سنگ میزدن

واقعا باید مردم بایکوتشون کنن خیلی پرو شدن 

احساس میکنم واسه پول وگرنه چطور واقعا ادم به نژادش پشت میکنه

پس چی، مهران مفنگی که کم مونده از لوله بخاری هم بیاد بیرون 

از بس همه جا هست 

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

اره یه مسابقه بوده توی سینمای خانگی . نمادهاش عکس تخت جمشید و فروهر و اینا بوده با سنگ میزدن خرابش م ...

اصلا نویسنده و کارگردان برنامه به کنار واقعا اون بازیگرا و شرکت کننده ها یه کم عقل تو سرشون نبود که حاضر شدن برن شرکت کنن این برنامه رو ؟ 

خاک تو سرشون بی وطن ها

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

پس چی، مهران مفنگی که کم مونده از لوله بخاری هم بیاد بیرون از بس همه جا هست

واقعا چقد منفور شده ، از اولم باهاش ارتباط نمیگرفتم بنظرم الان باید همه بایکوتش کنیم 

اصلا نویسنده و کارگردان برنامه به کنار واقعا اون بازیگرا و شرکت کننده ها یه کم عقل تو سرشون نبود که ...

دقیقا . مرحله به مرحله یه برنامه ساخته میشه یعنی یه نفر به عقلش نرسید . اینا واقعا یه جریان سازی پشتشه میسازن یه عده میان اعتراض بعد از اون طرف میگفتن مهران غفوریان در پاسخ به این اعتراضا گفته یا امام حسین .بعد یه عده دیگه گفتن اره دین مقابل ملی گرایی هست 🙄🙄 اصلا یه موجایی از این بی فکریا ساخته میشه که واقعا ادم می مونه یه احمق هم اگر بین اونا فکر میکرد میتونست همچین چیزی رو پیش بینی کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پس چی، مهران مفنگی که کم مونده از لوله بخاری هم بیاد بیرون از بس همه جا هست

همشون میدونستن چیکا دارن میکنن احمق ها.الان هم کارگردانش اومده اینستا به غلط کردن افتاده