2777
2789
عنوان

به همسرم بگم همچین ارتباطی قبلا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 72 پست
مگه عقل نداری دختر؟؟؟چرا باید بگی بیخیال هیچوقت هیچوقت نگو قبل تو با کسی بودم حتی دو روزه

نمیدونم چه مرگمه هی فکرش مثه خوره می افته به جونم هی میگم نکنه خیانته،یا حس بدی به خودم دارم چون طرفو میشناسه

پشت من خدا بوده همیشه ...

خداخیرت بده،حالم یکم بهتر شد انقد خودخوری کردم

عزیزم ی وی بگم ب نظرمن که خدا خیلی مهربونه اصلا این دوست شوهرتو کاری میکنه جرئت نکنه جایی زبون باز کنه ، بعدم یا اصلا یادش نمیمونه وفراموش میکنه ....بیخیال شو .گذشته ها گذشته 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراخیانت باشه اون زمان که شوهرنداشتی حساس نشوتوهیچ کاربدی نکردی

اصلا بخدا اونموقع شوهرمو حتی نمیشناختم،هی میگم حالا پسره به ریش شوهرم میخنده و حس بدی به خودم میگیرم

عزیزم ی وی بگم ب نظرمن که خدا خیلی مهربونه اصلا این دوست شوهرتو کاری میکنه جرئت نکنه جایی زبون باز ک ...

اونکه بله میدونم آخه مثلا میخواد بگه یه هفته حرف میزدیم یا یبار دیدمش ...چی میخواد بگه،این آقا از اینایی بود که خونه مجردی داشت و من احساس کردم اصلا دنبال ازدواج و تعهد نیست بیشتر دنبال دختر بازیه و تمومش کردم

دقیقا همه دوستام میگن ما هم قبل ازدواج مورد اینجوری داشتیم حتی بیشترم طول کشیده،ولی اینکه طرفو میشنا ...

نه دیگه بهش فک نکن

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

خیر نگو اون آقا که نمیاد به همسر شما چیزی در مورد زنش که شما باشی بگه!!! پس شما چرا خودت میخوای زند ...

از این فکرا میکنم که حالا داره به ریش شوهرم میخنده میگه خبر نداره یکی دو هفته باهم حرف میزدیم😑😐حس بدی به خودم میگیرم

اونکه بله میدونم آخه مثلا میخواد بگه یه هفته حرف میزدیم یا یبار دیدمش ...چی میخواد بگه،این آقا از ای ...

خب دیگه ایشونم مثل ی خاستگارو درحد یه پیشنهاد بوده ....

از شخصیتش خوشت نیومده تموم شد و رفت ....بعدم خدا ادمهارو جوری اورده که نمیان بگن وای فلانی من بازنت یا شوهرت بودم چون میدونن شر میشه حتی برای خودشون ....اصلا موضوع مهمی نیست که ذهنتو درگیرش کردی

از این فکرا میکنم که حالا داره به ریش شوهرم میخنده میگه خبر نداره یکی دو هفته باهم حرف میزدیم😑😐حس ...

نخیر نمیتونه بخنده میگه خوشبحالش یه دختری گرفت که اهل خونه و مسافرت و گندکاری نبود ....

خب دیگه ایشونم مثل ی خاستگارو درحد یه پیشنهاد بوده ....از شخصیتش خوشت نیومده تموم شد و رفت ....بعدم ...

نه اصلا از اینکه همسرم بفهمه نمیترسم چون شده حتی به رودرروییشم اوکیم چون اصلا چیزی نبوده بیشتر به خودم حس بدی داشتم از این فکرا میکنم که حالا داره به ریش شوهرم میخنده میگه خبر نداره یکی دو هفته باهم حرف میزدیم😑😐حس بدی به خودم میگیرم

نخیر نمیتونه بخنده میگه خوشبحالش یه دختری گرفت که اهل خونه و مسافرت و گندکاری نبود ....

وای خدا خیرت بده بس که فکرای بیخود کردم از زندگیم موندم،الهی خیر ببینی

وای خدا خیرت بده بس که فکرای بیخود کردم از زندگیم موندم،الهی خیر ببینی

بله همینه دیدگاه اقایون با ما متفاوته ....حیف انرژیت که صرف اون کنی ....اون الان انقدر دوست دخترو گرفتاری داره که باور کن اصلا یادش نمیاد شما کی هستی و چیکار داری🤣

اصلا بخدا اونموقع شوهرمو حتی نمیشناختم،هی میگم حالا پسره به ریش شوهرم میخنده و حس بدی به خودم میگیرم

چرااخه مگه خدای نکرده رابطه بدی داشتی یه اشنایی ساده بوده بعدم هیچ کس بی خطلانیست

هیچی نگو

اگه خدایی نکرده بعدا اتفاقی افتاد یا طرف چیزی گف ب شوهرت توضیح بده ک هیچی بینتون نبوده

وگرنه اگه بگی و طرف بعدها ب روی خودش نیاره ک تورو میشناسه 

شوهرت نسبت بهت یکم بی اعتماد میشه یا هرچیز دیگ

نگی بهتره