2777
2789
عنوان

به همسرم بگم همچین ارتباطی قبلا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 72 پست

نه ابدا حرفی نزن من این مسائل را ازمشاوره های ازدواج پرسیدم ....

اون اقا هم حرفی نمیزنه بیخود به دلت بدراه نده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم این اشناییا برای هر کسی پیش میاد تازه تو ک ی صحبت ساده کردی بیخیال نگو

دقیقا همه دوستام میگن ما هم قبل ازدواج مورد اینجوری داشتیم حتی بیشترم طول کشیده،ولی اینکه طرفو میشناسه یکم حساسم کرده حس بدی به خودم پیدا کردم

پشت من خدا بوده همیشه ...

چند سال دوست بودی نفهمیدی پسر دوسته شوهرته الان فهمیدی؟

صمیمی نیستن اصلا که رفت و آمدی باشه،شهرمون چون کوچیکه اکثرا همه همدیگرو میشناسن،متوجه شدم شناخت دارن رو هم

اصلا نگو جلو جلو . اگر یه وقتی خودش فهمید هم مثل یه ماجرای منطقی با این موضوع برخورد کن بگو یه دختر خیلی گزینه های ازدواج داره یه مدت اشنا شدیم دیدم ایشون انتخاب من نیست فقط همین ‌. بعد خیلی عادی بگو مگه تو قبل من به گزینه های دیگه فکر نکردی واسه ازدواج ؟ این خیلی طبیعیه . 

اگر اضطراب بگیری میگه لابد یه چیزی بوده واقعا در ذهنت هم منطقی برخورد کن با این ماجرا تو که خیانت نکردی یه گذشته ای بوده با هدف ازدواج اخرش هم نشده خیلی عادیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظرم نگو کار بدی نکردی اگر یه زمانی هم مجبور شدی بگو خواستگارم بوده یه دفعه بیرون رفتم نپسندیدم

اصلا چیز خاصی نبوده شاید دو هفته هم نشد،نمیدونم چرا حس بدی دارم

اصلا نگو جلو جلو . اگر یه وقتی خودش فهمید هم مثل یه ماجرای منطقی با این موضوع برخورد کن بگو یه دختر ...

اونکه میدونم نمیاد بگه اصلا چیزی نبوده که بگه،مثلا چی بگه آخه!صمیمیم نیستن اصلا که رفت و آمدی باشه،شهرمون چون کوچیکه اکثرا همه همدیگرو میشناسن،متوجه شدم شناخت دارن رو هم واسه همین یکم حس بدی پیدا کردم

دقیقا همه دوستام میگن ما هم قبل ازدواج مورد اینجوری داشتیم حتی بیشترم طول کشیده،ولی اینکه طرفو میشنا ...

عزیزم چندتا پست بالاتر بهت گفتم که خودم چیکار کردم من چون میدونستم شوهرم دوستم داره و خیلی بهم اعتماد داره و کلا از اخلاقش آشنایی داشتم و میدونستم برخورد بدی با این موضوع نمیکنه بهش حدود قضیه رو گفتم تا همچی بینمون شفاف باشه اتفاقا از کارم هم استقبال کرد که بهش گفتم 

شما ببین اخلاق شوهرت چجوریه

به نظرم نگو کار بدی نکردی اگر یه زمانی هم مجبور شدی بگو خواستگارم بوده یه دفعه بیرون رفتم نپسندیدم

آخه واقعا هم فکر کردم قصدش ازدواجه بعد دیدم انگار آدم مناسبی نیست و اصلا دو هفته هم نشد

عزیزم چندتا پست بالاتر بهت گفتم که خودم چیکار کردم من چون میدونستم شوهرم دوستم داره و خیلی بهم اعتما ...

من به همسرم گفته بودم که ارتباطی قبلا بوده ولی چیزه خاصی نبوده که جدی باشه، در همین حد

نه لازم نبست چیزی بگی.مبتونی فقط بگی خواستگارم بوده ولی من نخواستم.حساسیت همسرتونو زیاد نکنید.فقط هم ...

من به همسرم گفته بودم که ارتباطی قبلا بوده ولی چیزه خاصی نبوده که جدی باشه، در همین حد،اسمی هم نیاوردم