2777
2789
عنوان

نوزادم بستریه توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 33 پست
الهی که نی نی و خودتون زودی خوب بشید عزیزم ... دعاتون کردم‌

ممنونمم ازت مهربونم 

برات صلوات فرستادم 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش چیه؟چندوقتشه؟

کرونای تیغی گرفته 

۸ ماهشه 😭😭

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

انشاالله خیلی زود خوب میشه عزیزم

ان شالله عزیز

برات صلوات فرستادم 

عزیزم ،به خاطر استرس زیاد هم که داری بیشتر خسته میشی ،من نوزادم تازه دنیا اومد ده روز بستری بود ،من که سزارین بودم دو ساعت بعد عمل بلند شدم وکل ده روز سرپا بودم اولین بچه بود وشهر غریب ،

زنگ بزن همسرت بیاد یکی دوساعت بچه را نگه داره ،شما برو بخواب  تا خستگیت برطرف بشه

کوچولو هم خیلی زود خوب میشه ، ان شالله 

ممنونمم ازت مهربونم برات صلوات فرستادم

فدای محبتت منم یه دخمل ۴ ماهه دارم‌ چند روز ب خاطر واکسن و تغییر شیر خشک بیقراری میکنه واقعا سخته درکت میکنم ، بچه‌ها واقعا مظلومن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم😔امشب شب شهادت خانوم ام البنین سلام الله هست نذر کن دستتو رد نمیکنه پسرش باب الحوائجه ازش بخوا ...

قربونت برم من 

چه نذری بکنم خداااا خودت کمکم کن 

میشه فقط پول نذر کنم یا چیز دیگه ای باید باشه ؟!

نمی‌دونم چیکار باید کنم 

فدای محبتت منم یه دخمل ۴ ماهه دارم‌ چند روز ب خاطر واکسن و تغییر شیر خشک بیقراری میکنه واقعا سخته در ...

ان شالله که به حق فاطمه زهرا همیشه همیشه سالم باشه 

عزیزم ،به خاطر استرس زیاد هم که داری بیشتر خسته میشی ،من نوزادم تازه دنیا اومد ده روز بستری بود ،من ...

دورت بگردم می‌دونم درکت میکنم 

منم عین خودت سزارینی بودم اون موقع منو تشخیص نمیداد 

ولی الان که ۸ ماهشه فقط منو میخواد بغل هیچ کس هم نمیره 

بنده خدا همسرم کل دیشب بعد از کارش این‌جا بود ولی حتی ۵ دقیقه هم بغلش. نمی موند😭😭😭

ان شالله که به حق فاطمه زهرا همیشه همیشه سالم باشه

فدای محبتت ممنونم😘

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دورت بگردم می‌دونم درکت میکنم منم عین خودت سزارینی بودم اون موقع منو تشخیص نمیداد ولی الان که ۸ ماهش ...

فدای شما  امید به خدا ،خیلی زود خوب میشه ،هرچی شیر زیادتر بخوره سوزش گلوش کمتر میشه ،اگه آب هم بهش میدی حتما آب گرم بده 

خوب هم که شد مرخص شد ،باز هم تا یه مدت فقط آب گرم بهش بده