2777
2789
عنوان

دختر مجرد بده مو رنگ کنه

261 بازدید | 21 پست

من خودم اصلا همچین اعتقاداتی ندارم ولی خب توی خانواده این چنینی هستم و باید سازگاری کرد 

حالا میخوام جلوی موهام رو فیس فرم اسکاتلندی کنم یعنی در حد چند لاخ مو هست خیلی کم هست ولی خب دکلره میکنم ورنگ های تقریبا فانتزی غیر جلف و روشن میخوام بذارم از بعد دکلره 

چون خودم رنگ میکنم میخوام هر چند وقت یه بار دیگه یه رنگ بزنم تنوع بشه چون اهل تنوع هم هستم 

میخوام از شما نظر بپرسم که دیدگاه شما چیه اگر یه دختر مثلا مثل من ببینید چی میگید با خودتون 

در ضمن 23 سالمه تقریبا دیگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مدل مامانم شدم بچه که بودم موهامو کامل رنگ زد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه چرا بد باشه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من بالای پونزده  شونزده ساله ازدواج کردم.  اون زمانم مجرد بودم دانشجو بودم رنگ میکردم.  خب البته خانواده منم خیلی خوششون نمیامد.  ولی من مهم بودم که دوست داشتم😅!! 

الان که دیگه عادیه این چیزا. فکر نمیکنم کسی دیدگاه بدی داشته باشه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من شخصا اگه اوضاعم خوب باشه با خانوادم بخاطره چهار لاخ مو خراب نمیکنم

منم بد نیست اوضاعم با خانواده کلا از اول هر کاری میخواستم کردم فقط میخواستم بدونم از نظر بقیه چطور به حساب میاد این موضوع