2777
2789
عنوان

باکسی که حقوقش کمتر از خودتونه ازدواج ‌می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست

اون در کنار کار از پول تو لذت میبره...پیش خودش حساب و کتاب کرده من ۳۰ تومن خانم ۵۰ تومن میشه ۸۰ خدا بده برکت... چرا از زندگی لذت نبرم پا رو پا میذارم چای عصرگاهی رو مینوشم از زندگیم لذت میبرم

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید جهان بینی دو نفر شبیه هم باشه جهان بینی یعنی دلیلی که شخص دنبال یه چیزی میره

بعضیا پول رو واسه پول میخوان بعضیا از پول استفاده میکنن در مسیر درستش. من با تفکر ایشون موافقم در صورتی که این تفکر منتهی ب این نشه که فرد در سن بالا درگیر حداقل های زندگی باشه. نظر من اینه در دوران جوانی کار + لذت بردن از زندگی در دوران میانسالی به بعد کمتر کار کردن و آرامش

يعني غيرتت و وجدانت اجازه ميده زنت دو شيفت كار كنه تو يه شيفت بعد دنبال تفريح خودت باشي؟ اكه اينجوري ...

نه دلم نمیخواد دوشیفت کار کنه اما اگه اصرار داره و کارشم سخت نباشه بهش اجازه میدم 

مهم کیفیت چند ساعتی هست که با همیم

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

اون در کنار کار از پول تو لذت میبره...پیش خودش حساب و کتاب کرده من ۳۰ تومن خانم ۵۰ تومن میشه ۸۰ خدا ...

راستش من پر تلاش بودن و اهل حاشیه نبودنش رو دوس دارم و رو پولش حسابی باز نمیکنم 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی