2777
2789
عنوان

اگه یه دختر تا ابد ازدواج نکنه چه مشکلی پیش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 57 پست

والا من مردا ک میبینم از بس ول و هرزن ادم از ازدواج سیر میشه با خودش میگ اینا راحت ب زناشون خیانت میکنن نکنه منم ازدواج کنم اینجوری بشه اینقدر دیدم ک مردا متاهل خیانت کردن ک حالم بهم میخوره و از ازدواج چشم ترس شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من مردا ک میبینم از بس ول و هرزن ادم از ازدواج سیر میشه با خودش میگ اینا راحت ب زناشون خیانت می ...

تاپیک ها من بخون 🥲🥲

منم از ازدواج فراری ام با عمق وجودم زجر کشیدم

هیچ ازدواجی حسرت نداره مگر ازدواج جورجینا و ازدواج زن گلزار کلا این دو تا زن فقط حسرت هستن بقیه همه ...

چقدر دیدتون سطحیه 

اره اگه ملاک فقط و فقط پول باشه ،

ازدواج این دو زن  اوج حسرته

ولی اگه بخوایم  هزار تا دوست دختر داشتن رونالدو

و بچه ننه بودنش   

و حاشیه هایی که اخیرا در مورد  گِی  بودنش داره بیرون میاد 

رو در نظر بگیریم ، اتفاقا خیلی هم میبینیم آش دهن سوزی نیست  

انشالله خانم دکتر میشی میبینی همه چی تحصیلات نیستادم به محبت خانواده زندگی اروم و کوچیک هم نیاز داره

تاپیک ها من بخون 🥲🥲

منی اینجور در عذابم چطوری ازدواج کنم بنظرت؟؟

چرا مجرد مونده؟

نمی دونم 

برادر همین خانم هم مجرد هست اونم حدودا همین سن هست اون چون جانباز بود ازدواج نکرد 

دختر خاله و پسر خاله خودم هم مجردن و هر دو حدود ۵۰ ساله هستن اونا به خاطر ایراد گرفتن خودشون و مامانشون ازدواج نکردن

پسر خالم که داره عشق دنیا را میکنه دائم به سفر داخلی و خارجی و دورهمی خواهرش هم تقریبا درگیر مادرش هست که یه ذره کسالت داره ولی در کنارش تفریح و سفر کار بیرون از خانه را هم داره

مرض داره مگه خوشی زده زیر دل شوهرت؟چشه؟

مشکوک به دوقطبیه.کلا کاراش دست خودش نیست الانم افسردگی حاد گرفته میخواد میخواد آزاد و رها بشه تو تصورش فکر میکنه اگه بدون من دووم نیاره من برمیگردم این حرفو به مشاورمون گفته نظر مشاور اینه اگه درست نشد تا یکی دوماه دیگه برم 

ببین من یه خاله مجرد دارم الان نزدیک شصت سالشه دیگه، تا الان مشکلی نداشته ها، حقوق مادربزرگمم کمی هست که بهش میرسه ولی خودش شاغل نیست، یه اتاق کوچیکم از خونه ارثیه بهش رسیده همونجا زندگی میکنه، در کل چون حوصله بچه و آشپزی و اینا نداشت ازدواج نکرد، قیافش جووننر از سنشه، اما...

این اما خیلی حرف توشه، مثلا چندروز پیش یه عمل داشت خب قطعا اگر بچه ای شوهری داشت خیلی بهتر بود واسش، تازه اون از جوونی پیش ما بود و مثل خواهربود برامون وگرنه تنهایی خیلی سختشه، زیاد خونه خودش نمیمونه، حالا ببین اگر خانواده ما نبود هیچکس حاظر نبود دایم ایشون پیشش باشه، خب آدم دیوونه میشه از تنهایی، 

نصیحت خواهرانه، ازدواج اگر متوسط رو به خوب باشه از مجردی بهتره، 

مجرد بمونی دایره رفت و آمدت مخصوصا با دوستان خیلی کم میشه، سن که بره بالا خیلی از نظر روحی اذیت میشی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵