2777
2789

خودمو میگم به احتمال 100درصد هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم تصمیم دارم یا دوباره برای کنکور بخونم یا دکترا بگیرم شما بگین دیگه چه کار میتونم بکنم که افسرده نشم و حسادت و حسرت دخترای دیگه رو نخورم 

.

مث من 

منم هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم شرایطشو ندارم 

پلن خاصی مد نظرم نیس 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنت کمه الان وقتی سنت بالا رفت حسرت میخوری

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب با شرایط خودت ازدواج کن

اینکه کلللا تصمیم بگیری ازدواج نکنی، خوب نیست 

شاید مورد خوبی برات پیش اومد

متاسفانه دخترهای مجرد سن بالا که هیچ وقت ازدواج نکردن، در سن بالا عموما حسود و عقده ای و کوته فکر هستن

چرا اونوقت دلت نمی خواد یا موقعیتش نیس یا چی؟!البته نگران نباش اصلا مشکلی پیش نمیاد اگرم بیاد از تبعات اینکه  ازدواج کنی خیعلی کمتره

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

نمیدونم شرایطتون چیه اما یکی از نزدیک ترین اشناهای ما

میگفت هیچوقت ازدواج نمیکنه

دانشگاه رفت دکترا قبول شد خوند استاد دانشگاه شد دور دنیا رو گشت از چین تا فرانسه

بعدش دید عاقبت نداره ازدواج کرد باردار شد استفا داد الان برگشته شهرستان

خب با شرایط خودت ازدواج کناینکه کلللا تصمیم بگیری ازدواج نکنی، خوب نیست شاید مورد خوبی برات پیش اومد ...

وا چطو امار گرفتی اونوقت بیشتر شد!!!البته بگم خواهر من از اوناشم ک بر عکس زود شوهر کردم 😅😅😅

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔