2777
2789
عنوان

نشخوار فکری مانع درس خوندنم شده

68 بازدید | 12 پست

تمام تایمم درگوشی هستم برگردیم به ۶ سال قبل؛ اصلا تصور نداشتم زندگیم اینجوری باشه؛ کم کاری کردم خیلی!! نشخوار فکری ازارم میده هر لحظه

تستها عذاب اورن... 

بقیه قبول شدن... و من... انگار رنگ قبولیو نمی بینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن کم کم کمش کنی

به خودت فشار بگو یهو میزارم کنار چون نمیشه دوباره برمیگردی سمتش

مثلا تا دیدی دارت فکرت سمت افکار قدیمی میره سریع هر کاری داری میکنی استپ کن چشم هاتو ببند توی ذهنت یه سناریو بساز خودتو توی اون موقعیت تصور کن

من خودمو اینجوری آروم میکنم

بعدش ذهنم کلا از اون افکار چرت دور میشه و آروم میشم بعد از چند دقیقه برمیگردم سر درسم

هعی منم همش کلم تو گوشیه 

یه خط میخونم دو ساعت تو گوشیم 

فکر میکردم فقط من اینم چند روز پیش دیدم یکیی از دوستامم همینک میگه یه خطر میخوندم دو ساعت تو گوشی بودم دوباره یه خط میخوندم دوباره تو گوشی😂🤦🏻‍♀️

چطور نداره سواله جدی 6 ساله موندی؟

نه؛ اگر به فرض مونده باشمم موضوعی نیست ک بخام پنهان کنم یا باعث خجالت بشه چون یکی زود میرسه یکی دیر مهم اینه که دیگه حسرتشو ندارم💕

تو مرحله اول مشخصه درس خون نیستی 

بقیش دیگه امسال اگه رشته خوبی هاوردی برو اگه نه بیخیال 

1یه برنامه هایی هست گوشی رو قفل میکنن از بازار نصب کن 

مثلا تایم درس خوندن بزار رو اون

2یه برنامه ریزی دقیق داشته باشه   مثل بگو امروز این حجم از کتاب هارو باید تموم کنم 

3سعی کن صبحا بیشترین تایم درس خوندن باشه 

4همون اول نرو بگو امروز 12 ساعت بخونم مطمئن باش نه تنها12 ساعت رو  نمیخونیش  کلا کتاب هارو باز نمیکنی چون در توانت نیست خوندن 12 ساعت و باعث میشه بی انگیزه شی  از روزی 5 یا 6 ساعت شروع کن ه

بعد هر هفته یا 10 روز یه ربع نیمساعت بیشترش کن 

5 یه تایمر بگیر که هر وقت وسط درس خواستی فکر کنی اون استپ بزنی 

ولی همیشه سعی کن با خودت بگی بزار این ساعت تموم بشه بعد  وقت استراحت فکر میکنم

6 سوالی درسی چیزی نفهمیدی بیخیالش شو اون لحظه رو به برگه چیزی بنویس حالا اگه در توانت بود با فکر بیشتر حلش کنی خوب اگه نه برو کلاس  چون هزینه کلاس سنگینه پس تداد سوال هایی که بلد نیستی بزار زیاد باشه نه فقط واسه یه سوال بری 

مهمونی تفریح بازار پیاده رویی رو تو برنامت بزار 

روحیه بگیری 

7 واسه دیر شدنم اصلا دیر نیست الان اکثر دانشگاها دانشجوی بالای 35 سالم دارن

بعدش فرض کن یه رشته خوب بیاری که بعدش 30 سالگی بری سرکار نه تازه یه رشته بدرد نخورر که  ازمون استخدامی بدی

زیاد نوشتمم چون خودم یه زمان درد تورو داشتم 

موفق باشی 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه؛ اگر به فرض مونده باشمم موضوعی نیست ک بخام پنهان کنم یا باعث خجالت بشه چون یکی زود میرسه یکی دیر ...

🤷‍♀️🤷‍♀️

پس یه کاربر دیگه بوده 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم