2777
2789
عنوان

رفتار دستار آموزشیمون بامن 🫠

86 بازدید | 7 پست

ببین ما ی دستیار آموزشی داریم که من از این ادم خوشم میاد علتشم قد و قیافه اش نیست این ی خصلتی داره که من خیلی خوشم اومده

حالا رفتار اون با من ببین اوایل که اومد خیلی سرد و جدی بود ما ۱۵ تا دختر بودیم ۱ پسر شماره شو میخواستم که تو گروه ادد کنم ندادو خیلی سفت بود بعد روز های بعد من سر کلاسش لبخند به لب بودم همیشه ، همیشه میخندم کلا چون هم جو کلاسشو دوست دارم هم کلا با خودش راحتم و خوشم میاد ازش بعد این کم کم با همه مون نرم شد جوری که با همه مون شوخی میکنه ولی با من بیشتر و ی حالت لج با من داره کلا کارایی که من میکنم به چشمش نمیاد بعد همون کار رو یکی دیگه بکنه بهش توجه میکنه روز دوم از پشتم رد شد گفت خانم انقدر سرت تو گوشیت نباشه خندید و رفت 

جلسه بعد که من سردرد داشتم اول بچه ها گفتتن استاد بذارید بره میگفت نه نمیخواد بری بعد که حالم بد تر شد گفتم میخوام برم گفت غیبت میزنما گفتم باشه بزنید بعد که دید حالم واقعا بده چشماش نگران شد و گفت برو برو و برام غیبت ام نزد چند وقت بعد که دوستم مریض شد همون اول گفت غیبت نمیزنم برو من گفتم استاد به من گفتید غیبت میزنید که گفت تو فرق میکنی ، ی جا یکی از پسر ها از گزارش کار من تعریف کرد من گفتم ممنون آقای فلانی بعد گزارش کارمو گذاشت تو گزارش هایی که ازشون راضی نیست قیافه اشم ی حالت چندشی کرد ولی نمره کامل رو بهش داد ، یا مثلا ی دختر باز ازم تعریف کرد گفت اره ولی خیلی میخنده(نکته اش اینه کلا منفی شو میگه)، کلا باهام زیاد شوخی میکنه بعد اخرین برخوردمونم که من ی سوال خیلی جدی ازش پرسیدم بعد اولش داشت میخندید حالت شم اینجوری بود که ایستاده بود من پهلوش وایستاده بودم اون روبرو رو نگاه میکرد و من به اون نگاه میکردم و داشت به حرفام با لبخند گوش میداد و اون جا هم باز باهام شوخی کرد بعد کم کم برگشت سمتم و جدی شد جوابمو داد و رفت نشست اخرشم من رفتم روپوشمو عوض کنم خروجمون اتفاقی باهم شد و در رو برام باز کرد که برم بیرون

دل خوش نکنم نه؟؟؟ اینم بگم خیلی پسر خجالتی و محفوظ به حیاییه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

محفوظ ب حیاس باهمه میگه و میخنده بی خیال بابا معنی محفوظ ب حیارو میدونی اصن؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه چیزی بهت میگم باور کن و بپذیر این دو ماه دیگه بهت پیشنهاد میده صددرصددد

💕😂💕😂😂 ببین همینجا تگت میکنم کاپ بهترین کاربر سایت رو میدم بهت

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

احتمالا فهمیده ازش خوشت میاد فاز میگیره😒😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بیکاری

چقد حوصله داری ایقد اومدی داستان نوشتی ریز ب ریز

نینیسایتا ج نمیدن  دنبال خیانت و چرت و پرتای دیگن

خواهر شوهر مادرشوهر و جاری😄

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
بیکاریچقد حوصله داری ایقد اومدی داستان نوشتی ریز ب ریزنینیسایتا ج نمیدن دنبال خیانت و چرت و پرتای د ...

😂😂 داستان وصاله