2777
2789

هرکسی هر چنتا دوس داره برداره

از تعداد ۱۰۰تا هم بیشتر شد اشکال نداره.

برام دعا کنین منتطرم چندروزه یه وام برامون واریز بشه.خیلی کلافه شدم.

باید قرض کسی رو بدیم.دیگه خجالت میکشم ازش وقت بگیریم.اونم‌گناه داره معطلع.بخدا بخاطر اون‌ناراحتم.

دعا کنین انروز دیگه بریزن.خواهش میکنم.از ته دلتون دعا کنین

ان‌شالله خدا برکت‌بده به سلامتی و جون و مالتون.امواتتونم از صلوات ها بهره مند بشن☺️☺️☺️☺️

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

ایشا...آنقدر مالت زیاد بشه تو این چند روز که حسابی ولخرجی کنی🥰

برای منم دعا کن روز مادر و شب یلدا کنار خانوادم باشم🥰🥰🥰

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشا...آنقدر مالت زیاد بشه تو این چند روز که حسابی ولخرجی کنی🥰برای منم دعا کن روز مادر و شب یلدا کن ...

انشالله عزیزم حتما الهی به خیر و خوشی بری پیش خونواده ت

۵۰ تا صلوات میگم عزیزم

دعاکنین برام ازدواج کردم بین فامیل اشوب شده جنگ شده 

سرازدواجم خانوادمو تهدید کردن خیلی اذیتم دعا کنین ختم بخیر بشه ممنون

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

۵۰ تا صلوات میگم عزیزمدعاکنین برام ازدواج کردم بین فامیل اشوب شده جنگ شده سرازدواجم خانوادمو تهدید ک ...

ای وای الهی خدا آرامش بده و همه موانع و مشکلات حل بشه

100صلوات 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹