dokhtarpastili مدیر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 14774 عنوان با تاج گذاشتن مهمون توی عروسی موافقید | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 48 پست خانما یه کلیپ عروسی دیدم چند نفر از مهمونا لباس سفید پوشیده بودن ، تاج و تورم گذاشته بودن آخه چه کاریه واقعا حالا لباس سفید میگیم یه جیزی ، دیگه چرا تاج و تور میزارن اگه خدا بخواد میشه 😍😘 1404/09/12 | 13:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3220 کاش حال دل خودمون خوب باشه گور پدر همه آره انشالله خدا هممونو عاقبت بخیر بکنه لب هممون خندون باشه انشالله خدا ب هممون عقل و درکی بده که تو زندگی کسی دخالت نکنیم و چشم دیدن خوشحالی بقیه رو داشته باشیم.خانواده شوعر من خیلی باهام بد بودن تقصیر اونا هم نیستا شوعرم بد بود که با حرف اونا نشست پاشد و زندگیو برامون زهر کرد. خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
کاربرجدیدجدید عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 223 من تاج نمیزارم. سفیدم نمی پوشم اما تابحال ندیدم کسی تور بزاره تاج زیاد دیدم . سفید هم دیدم .از وقتی اینستا مد شده و هر کی یه تزی میده مد کردن مهمون نباید سفید بپوشه . و گرنه تا همین ده سال پیش هر کی هر چیزی میخواست میپوشید معنی بدی هم نداشت.
dlrowym عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 755 آره انشالله خدا هممونو عاقبت بخیر بکنه لب هممون خندون باشه انشالله خدا ب هممون عقل و درکی بده که تو ... دقیقا من خودم زندگی خوبی ندارم الهی خوشبخت شی صلوات برا خوشبختیت فرستادم بعضی زخم ها تا ابد به جا میمونه برامن حداقل
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3220 دقیقا من خودم زندگی خوبی ندارم الهی خوشبخت شی صلوات برا خوشبختیت فرستادم بعضی زخم ها تا ابد به جا می ... مرسی عزیزم انشالله خوشبخت ترین باشی روزایی برسه که شباش از خوشحالی خوابت نبره و همه درد و غمات و از یادت ببره💋💚 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂