2777
2789
شوهر منم همینه همیشه منو فدای مادروخواهرش میکنه

😭😭😭 چقدر سخته شما دختر دارین یا پسر

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ته دل از ش متنفرم  ولی دارم برا خودم زندگی می کنم اصلا بهش فکر نمی کنم   خیلی تلاش کردم اوضاع رو بهتر کنم کار نشدنیه  پس فک می کنم نیست 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من فعلا فقط یه نی نی پسر چطور مگه؟

آخه مردا تا دختر دار بشن سرشون به سنگ میخوره. متاسفانه من یه پسر شونزده ساله دارم بعدش نازایی ثانوی گرفتم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من خیلی دوستش داشتم، اما الان با اینکه واقعا مشکل خاصی با هم نداریم، دیگه اون حس رو ندارم. میدونم دوستم داره، اما در کل آدمی نیست که محبت خاصی کنه، یا تلاش کنه اون طوری که من میخوام رفتار کنه... 

آخه مردا تا دختر دار بشن سرشون به سنگ میخوره. متاسفانه من یه پسر شونزده ساله دارم بعدش نازایی ثانوی ...

والا چی بگم شوهر من ک فقط عاشق بچه پسر میگه کاشکی خدا ۵ تا پسر بهم بده خخخخخ😂😂😂منم خودم عاشق بچه پسرم انشالله یه دوقلو باردار بشم دوتا پسر پسرامون بشه ۳تا دیگه تامام 😅😅

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

والا چی بگم شوهر من ک فقط عاشق بچه پسر میگه کاشکی خدا ۵ تا پسر بهم بده خخخخخ😂😂😂منم خودم عاشق بچه ...

خوش به حالت . من یه پسر دارم . شوهرم عاشق دختره. اصلا میگم خواست خدا بود نازایی ثانوی گرفتم چون نوه های پدرم همشون پسرن. مردم میگن پسر زاییم😅

خوش به حالت . من یه پسر دارم . شوهرم عاشق دختره. اصلا میگم خواست خدا بود نازایی ثانوی گرفتم چون نوه ...

خییییلی ام عالیه گلم الهی خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عاقبت بخیری و خوشبختی پسرتو ببینی پسر زایی مگه بده خواهر خیییلی ام خوبه ب خودت افتخار کن🌸

خییییلی ام عالیه گلم الهی خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عاقبت بخیری و خوشبختی پسرتو ببینی پسر زایی مگه ...

قربونت. به همچین گل پسر خودت. راستش من اول برام مهم نبود. مادرشوهرم شدید پسردوسته و خواهر شوهرام عقده ای شدن. همش دختر دختر میکنن و چند بار گفتن هر کی دختر ندارن هیچی نداره

قربونت. به همچین گل پسر خودت. راستش من اول برام مهم نبود. مادرشوهرم شدید پسردوسته و خواهر شوهرام عقد ...

ممنونم عزیزم 💕ولشون کن اونا خواهرشوهرن دیگه اسمشون روشه خواهرشوهر اوناحسودن از حسودیشون اینجوری میگن بزار بترکن از حسودی بمیرن تو فقط لبخند بزن ب اینجور ادمهای سمی 🌹

ممنونم عزیزم 💕ولشون کن اونا خواهرشوهرن دیگه اسمشون روشه خواهرشوهر اوناحسودن از حسودیشون اینجوری میگ ...

🫂💓💓