من خیلی دوستش داشتم، اما الان با اینکه واقعا مشکل خاصی با هم نداریم، دیگه اون حس رو ندارم. میدونم دوستم داره، اما در کل آدمی نیست که محبت خاصی کنه، یا تلاش کنه اون طوری که من میخوام رفتار کنه...
آخه مردا تا دختر دار بشن سرشون به سنگ میخوره. متاسفانه من یه پسر شونزده ساله دارم بعدش نازایی ثانوی ...
والا چی بگم شوهر من ک فقط عاشق بچه پسر میگه کاشکی خدا ۵ تا پسر بهم بده خخخخخ😂😂😂منم خودم عاشق بچه پسرم انشالله یه دوقلو باردار بشم دوتا پسر پسرامون بشه ۳تا دیگه تامام 😅😅
خییییلی ام عالیه گلم الهی خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه عاقبت بخیری و خوشبختی پسرتو ببینی پسر زایی مگه ...
قربونت. به همچین گل پسر خودت. راستش من اول برام مهم نبود. مادرشوهرم شدید پسردوسته و خواهر شوهرام عقده ای شدن. همش دختر دختر میکنن و چند بار گفتن هر کی دختر ندارن هیچی نداره
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
قربونت. به همچین گل پسر خودت. راستش من اول برام مهم نبود. مادرشوهرم شدید پسردوسته و خواهر شوهرام عقد ...
ممنونم عزیزم 💕ولشون کن اونا خواهرشوهرن دیگه اسمشون روشه خواهرشوهر اوناحسودن از حسودیشون اینجوری میگن بزار بترکن از حسودی بمیرن تو فقط لبخند بزن ب اینجور ادمهای سمی 🌹