2777
2789
عنوان

از یک سنی به بعد نمیشه با خانواده زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
😮‍💨 خیلی اذیتم

😖

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بعضی پدر مادر ها خیلی گیر میدن و مدام از کارات ایراد میگیرن 

بستگی به شعور و فرهنگ داخل خانواده داره 

در هر صورت پدر مادر هستن و برامون کلی زحمت کشیدن و میکشن 

باید بهشون احترام گذاشت و دلشون نشکست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم شدیدا

خودم که زود ازدواج کردم ولی تو همون ۱۹ سالگیمم اذیت بودم. الان با ۳۳ سال سن و دو تا بچه خونه مامانم نمیتونم زیاد بمونم. تحملشون سخت میشه

برای همینه تو خارج از کشور بچه ها اکثرا تا ۱۸ سالگی مستقل میشن

الان شرایطتت بهتر شده؟

ازدواج کردم اونم خیلی دیر از ازدواج هم شانس نیاوردم جدا شدم اما بعد جدایی خونه مستقل گرفتم دارم زخمامو درمان میکنم فقط هر چی آدم میکشه از بی پولی و بیکاریه دنبال کار باش 

بعضی پدر مادر ها خیلی گیر میدن و مدام از کارات ایراد میگیرن بستگی به شعور و فرهنگ داخل خانواده داره ...

همه اینو میگن که باید احترام گذاشت پس ما چی ما آدم نیستیم 🥲 من بخاطر خودخواهیه بقیه الان تو این دنیام