2777
2789
عنوان

مردا بیابید

249 بازدید | 32 پست

آیا شما واقعا راضی هستید که زن ها ، شما رو فقط برای پول و ماشینتون بخوان ؟؟؟

آیا ارزش خودتون رو درین حد می دونید و خوشحالید؟

این قبول شدن و ازدواج به چه دردتون می خوره ، وقتی اون زن نه دلش پول شما رو دوست داشته نه خود شما رو نه قیافه نه سن نه شخصیت شما رو بلکه فقط پول شما بوده که راضی شده باهاتون ازدواج کنه .

نظرتون چیه ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که بدمون میاد 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

آخه کدوم مردی اینو میخواد، مگه اونا احساس ندارن

همشون همینن. ماشیناشون رو به نمایش میذارن. میگن پول داشته باشیم همیشه دختر کوچیک هم باهامون ازدواج می‌کنه حتی صد سال بزرگ تر باشیم .

همشون همینن. ماشیناشون رو به نمایش میذارن. میگن پول داشته باشیم همیشه دختر کوچیک هم باهامون ازدواج م ...

خب اون قضیه اش فرق داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آخه کدوم مردی اینو میخواد، مگه اونا احساس ندارن

بعد خود زن ها همه جا می نویسن پول پول پول فقط پول داشته باشه . البته من یکی از معیارهام پوله وگرنه صدتا معیار دیگه دارم ، ولی نود درصد زن ها فقط میگن پول 

معلومه که بدمون میاد

ولی در واقعیت ، با پولتون خودتون رو به نمایش میذارید، که دل یک زن رو به دست بیارید . و متاسفانه نود درصد زن ها تا پول ببینند چشم رو بقیه ی چیزها می‌بندند. حتی اون مرد رو دوست ندارن ولی میگن پول داشت و زنش شدیم همین قدر چندش . آخه آدم چطور تو بغل مردی می‌ره که دوسش نداره و فقط برای پولش می‌ره ؟

ظاهر سوال اذیت کننده ست

ولی در واقعیت یه چیز دیگه ست

ببین مثلا من چهره ندارم ظاهر انچنانی ندارم ولی مثلا پول دارم

از طرفی مخاطبم چهره و ظاهر خوبی داره ولی پول نداره

خب پول جذبش میکنه و منو ظاهر اون

اون پول هم در واقع منم بخشی از منه

منم خوشحال اونم خوشحال هردو نیازهامون برطرف میشع

حالا ممکنه توی رابطه یه نفر دیگه یه جوری دیگه ای طرفین جذب بشن مثلا یکی سنش زیاد باشه و طرف مقابلش جوان تر ولی در عوض براش کار پیدا میکنه نمیدونم بجاش خانواده اصیلی داره و....و اون جوان تره اینطوری جذب میشه

ولی فقط پول باشه یا فقط ظاهر خب بعد دوماه گرفتاری هات شروع میشه

با من به گرمای خورشید سفر کن 🔥

ب نظرم مرد ها باید اول استقلال مالی داشته باشن بعد ازدزدواج کنندرضمن اون زن ها هم ب درد نمیخورن ، بد ...

منظورم اینه ، نود درصد زن ها فقط معیارشون پوله و اون مرد رو دوست ندارن ، تا پول میبینن دیوونه میشن

ولی در واقعیت ، با پولتون خودتون رو به نمایش میذارید، که دل یک زن رو به دست بیارید . و متاسفانه نود ...

خب این دیگه به خباثت اون زن برمیگرده

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

ظاهر سوال اذیت کننده ستولی در واقعیت یه چیز دیگه ستببین مثلا من چهره ندارم ظاهر انچنانی ندارم ولی مث ...

نه نه نه هرگز 

از خیلی زن ها شنیدم یا همینجا خوندم از ظاهر و قیافه شوهرشون بدشون میاد ، حتی میگن دوست نداریم باهاش بخوابیم ، وقتی میگیم خب چرا ازدواج کردی ؟ میگه خب پول داشت .

اون مرد دیگه نفهمه این چیزا رو دیده وفهمیده باز اجازه داده خانمه باهاش بمونه تازه خوشحالم باشه

بابا می‌ره خواستگاری ، و اون زن هم قبولش کرده