2777
2789
عنوان

پیش سید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 41 پست
به غذا نیست استرس داشتنی ترش میکنه

اون ک اره اما غذا هم خیلی تاثیر داره من خیلی وقته سرخ کردنی و روغنی و سالاد واینچیزارو حذف کردم اینا سنگینه برا معده باید ابپز بخوری و حجم غذایه کم 

بعد غذا سریع نخواب 

این کارو هم انجام دادم طب سنتی هم پیش بهترینش رفتم دردم نمیدونم از کجاست عصبی و ایناهم نیستم

آزمایش بده

مگه درد ناعلاجه😐

دکتر خوب بری تداومم داشته باشی تو رفتنت ، خوب میشی

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزمایش بدهمگه درد ناعلاجه😐دکتر خوب بری تداومم داشته باشی تو رفتنت ، خوب میشی

ازمایشم دادم 🥲دکترای خوبی ک همه رفتن راضی ام رفتم دکتر معمولی هم رفتم دوا نداره انگاری 

اون ک اره اما غذا هم خیلی تاثیر داره من خیلی وقته سرخ کردنی و روغنی و سالاد واینچیزارو حذف کردم اینا ...

حتی میوه رو هم باید کمپوت کنی بخوری خام نخوری

برا من سخته این حد از رعایت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
فقط وقتی ک غذا نمیخورم خوبم منم کلا یه وعده میخورم تازگیا اونم کممم

زخم معده گرفتی فک کنم

اگه رسیدگی نکنی تبدیل به سرطان میشه

بعدم بسکه غذا نخوردی معدت کوچیک شده دیگه نمیتونی چیزی بخوری خودتم متوجه نمیشیا ولی زخم معده میگیری

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

زخم معده گرفتی فک کنماگه رسیدگی نکنی تبدیل به سرطان میشهبعدم بسکه غذا نخوردی معدت کوچیک شده دیگه نمی ...

چک کردن گفتن زخم نیس مشکل از رودهامه انگاری 

اره دقیقا همینطوره

دوسته من چهار سال دکتر رفت اومد میگفتن بچه دار نمیشه من بهترین دکترا رفتم برا معدم بالای بیستا دکتر ...

شاید باورت نشه اکثریت این مشکلات رو داریم

سیستم داغون مملکت رو ببین

استرس 

اضطراب زیاد 

موارد مختلف