2777
2789
عنوان

پیش سید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 41 پست

واسه ی دل درد میری پیش دعا نویس😐😂

هر چی انرژی منفیه میفرسته تو زندگیت در عوض ی درد هزار تا درد میگیری

آدم اجنبه رو با دستا خودش وارد زندگیش میکنه؟😐🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت اتفاقی باردار شده !!!عین خیلیا ک با بدترین مشکلات باردار میشنپاشو دنبال دکتر درست درمون باش

دوسته من چهار سال دکتر رفت اومد میگفتن بچه دار نمیشه 

من بهترین دکترا رفتم برا معدم بالای بیستا دکتر فوق تخصص رفتم خوب نشدم الان پنج ساله همش در گیرم حتی روان درمان و روان پزشکم رفتم هنوز در میکنه نمیتونم یه غذا با دل خوش بخوردم بعدش تموم دل و رودم بهم میریزه 

کمرم ناگهانی گرفته الان نمیتونم بشینم دیروز دکتر رفتم عکس و اینچیزا میگه هیچیت نیس اما درد دارم دارو داده 

امروزم زانوم شروع ب درد کرده ازمایش دادم چیزیم نیس ولی این دردا چی ان

دوشنبه باز پیش یه دکتر دیگه هم نوبت گرفتم ببینم اون چی میگه 

واسه ی دل درد میری پیش دعا نویس😐😂هر چی انرژی منفیه میفرسته تو زندگیت در عوض ی درد هزار تا درد میگی ...

واسه تو شاید یه دل درد باشه من شب تاصب گریه میکنم از درد درمان نمیکنن این دکترا ک پیش فوق تخصصشم رفتم جواب نگرفتم من هر چند روز یه بار زیر سرمم خسته شدم الانم کمرو زانوم گرفته بی دلیل 

دوسته من چهار سال دکتر رفت اومد میگفتن بچه دار نمیشه من بهترین دکترا رفتم برا معدم بالای بیستا دکتر ...

منم معدم ترش میکنه همش عصبیه دارو هیچ اثری نداره روش 

چندین ساله درگیرم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
کجا هست سید شمارشو بده اگه واقعا کارش خوبه

شمارشو ندارم ادرسشم دقیق نمیدونم تو دهات اطراف قزوینه از این همسایمون بپرسم ادرسشو بگیرم برم پیشش انشالا جواب بده برام 

میگن حرف پول اصلا نمیزنه حتی هزار تومنم بدی کاری نداره 

واسه تو شاید یه دل درد باشه من شب تاصب گریه میکنم از درد درمان نمیکنن این دکترا ک پیش فوق تخصصشم رفت ...

شیرین بیان بخور

نون خشک بخور تا آب معدتو خشک کن 

معده هرچی تر نباشه بهتره

قرصا و هرچی که دکتر داده رم مرتب بخور 

من خودم معدم عصبیه اینارو خوردم خوب شدم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

کاش ترش کردن باشه سبک غذا تو عوض کنی بهتر میشی من همه جایه شکمم درد میکنه همه جاش خسته شدم

به غذا نیست استرس داشتنی ترش میکنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
شیرین بیان بخورنون خشک بخور تا آب معدتو خشک کن معده هرچی تر نباشه بهترهقرصا و هرچی که دکتر داده رم م ...

این کارو هم انجام دادم طب سنتی هم پیش بهترینش رفتم دردم نمیدونم از کجاست عصبی و ایناهم نیستم