2777
2789
عنوان

شماهم تو دوران pms اینجورید

104 بازدید | 17 پست

من هوس سن ایچ کرد این پاکتا بزرگش 

از دیروز تا حالا میخوام هیچی خوراکی نداریم 

ولی خیلی هوس کردم 

ولی بابام نمیره بخره چون پول نداره 

ولی خیلی بده ها انقدر خوراکی اینا میخوام هیچی نداریم دلم میخواد گریه کنم 

البته مامانم ناهار برنج مرغ پخته میگه بیا بخور ولی من خوراکی میخوامممممم من آبمیوه میخوام

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو برنج و مرغتو بخور بچه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

😐😐😐همش قنده چیه اخهمفتم بدن بهم نمیخورم

من یچی میخوام بخورم میدونم هنش قنده ولی خیلی دلم میخواد

والا اینا ویار بارداری بود😅🥲من که هر روز تو یه مودی هستم روحی منظورمه

میگم یجوریه انگار برا بارداریه ولی خیلی آبمیوه میخواممم علاوهه هیچی میوه هم نداریم تو خونه

تو پول دارن نمیگیرن عجیبه

هیکوقت نمیگیرن

سه ماهه میگم کفش 

چند وقته میگم سویشرت،  هودی و...

خلاصه که اره

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕