2777
2789
عنوان

یه سر رفتم بازار و برگشتم ولی 🥲

592 بازدید | 50 پست

واقعا برگام ریخت از قیمت ها .. 

ببین پالتو که کلا زیر سه تومن نیست 

بافت ها هم همه ۸۰۰ یا یک تومن !!! 

اصلا مگه میشه چیزی خرید ؟!!؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنلاین بخر(البته خیلی فرق نداره ولی باز بهتره)

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

دقیقااااا من رفتم شلوار توخونه ای بگیرم 598 !!!!!!!!! همونجا گذاشتم برگشتم خونه

اره ذقیقاااا 

من تاپیک قبلی من هست ،دو تا لباس خونگی خریدم برا مامانم با مناسبت روز مادر یک تومن آب خورد 😖😖😖

یعنی هر کدوم ۵۹۸ زده بود !!!!+

همسر من کاپشن نداره .پریشب رفتیم بیرون تو یه مغازه اولین رگال یه بافت مردونه دیدم ۳۸۰ گفتم چه خوبه اومدم جلوتر دیدم همسرم گفت کاپشن زده ۸میلیون

اومدیم تو ماشین گفتم اعتراف میکنم فکر کردم بافتش ۳۸۰ بود وقتی تو گفتی کاپشن ۸ رفتم دیدم ۳۸۰۰ بوده

ماهم چیزی نخریدیم

همسر من کاپشن نداره .پریشب رفتیم بیرون تو یه مغازه اولین رگال یه بافت مردونه دیدم ۳۸۰ گفتم چه خوبه ا ...

آخه خداییش مگه حقوق چقدره که یک کاپشن هشت تومن ؟!!!؟

تازه اینا لباسه که خیلی واجب نیستمن هر موقع میرم مواد خوراکی بخرم تعجب می‌کنم از این همه افزایش قیمت ...

پنیری که هفته پیش میخرم ۸۲ 

امروز شده بود ۹۲

اصلا نمیشه مگر درامد بالا باشه

بالا هم باشه باز آدم کم میاره  

الان من کلی چیز لازم دارم کفشم خراب شده بود دیروز رفتم یکی گرفتم یک و پونصد،یکی دیگه دیدم ۹۰۰ خواستم اونم بگیرم ولی چون چیزای دیگه لازم داشتم نگرفتم درامد شوهرمم بالاست ولی باز خرجای دیگه نمی‌ذاره آدم نفس بکشه 

بخدا هربار بیرون رفتن قشنگ ۵،۶ میلیون میخواد 

یه بازار هفتگی میری ۴ تومان می‌ره همینجوری اونم نمی‌فهمی چی خریدی اصلا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بالا هم باشه باز آدم کم میاره الان من کلی چیز لازم دارم کفشم خراب شده بود دیروز رفتم یکی گرفتم یک و ...

دقیقااااااااااااا 

الان موندم باقی ماه رو باید چیکار کرد اصلا 

آخه خداییش مگه حقوق چقدره که یک کاپشن هشت تومن ؟!!!؟

اوضعیت خیلی داغونه خواهر... همون شب یه شونه تخم مرغ خریدیم ۲۸۰ . تف به این وضعیت....من همسرم ورزش میکنه زرده تخم مرغ نمیخوره فقط سفیده شو استفاده میکنه گفتم لطفا دیگه زرده ها رو ننداز

از اسنپ پی اقساطی بخر گلم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫