چشم_آبیییی مدیر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1736 عنوان بنظرتون چشم رنگی با پوست برنز بد میشه | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست اونایی که سولار میرن بازم میشه مثل اولش شه آدم من پوستم بشدت سفیده چشمام رنگی میخوام برنز تیره کنم بنظرم خوب میشه ولی میترسم تضاد زیاد ایجاد کنه بهم نیاد میشه اگه نخواستم میشه به حالت اول برگردم؟؟؟ 1404/09/12 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8236 من چشمم رنگیهپوستمم سفید ولی با تناژ سردافتاب گرفتم برنز شم به شدتتتتت بهم نمیومد همه میگفتنقرمز برن ... پوست سفید با چشم سبز خیلی زیباست چرا میرید تیره میکنید آخه عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8236 فدات شم♥️ زنده باشی عزیزم عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22280 پوست سفید با چشم سبز خیلی زیباست چرا میرید تیره میکنید آخه من اوایل دهه ۹۰ اینکارو کردم،اون موقع یادتونه کل ایران برنز تیره اونم نه طلایی و خوشرنگ ،قشنگ سیاه و قهوه ای مد بود😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️منم این اشتباه کردم ،خیییلی بد شده بودم هر کی منو میدید میگفت وایی ادم میترسه نگات کنه چرا انقدر سیاه شدی🤦♀️🤦♀️😂
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8236 من اوایل دهه ۹۰ اینکارو کردم،اون موقع یادتونه کل ایران برنز تیره اونم نه طلایی و خوشرنگ ،قشنگ سیاه و ... آخی عزیزم😂 عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨