2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

155 بازدید | 11 پست

دوستان بنظر شما من برا سالگرد ازدواجمون چیکارکنم ساله اولمه نمیدونم چیکارکنم میشه کمک کنید😔😔

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مهر ماه اولین سالگرد ازدواجم بود.ی جشن خیلی کوچیک گرفتم با خانواده های خودمون.کیک و هدیه گرفتم با تدارکات شام...خیلی هم خوش گذشت.مثلا دوس داری چیکار کنی؟

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
کی سالگردتونه؟!

من تیر - اما سالگرد عقدمون با عروسیمون فرق داره عروسیمون بهمن بود تو باشی کدوم را می گیری ؟! چی کار کنم ؟ مال تو کیه ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
من مهر ماه اولین سالگرد ازدواجم بود.ی جشن خیلی کوچیک گرفتم با خانواده های خودمون.کیک و هدیه گرفتم با ...

نمیدونم بخدا..خونواده خودم ک ازم دورن اینجا نیستن خونواده شوهرمم باهاشون حال نمیکنن اهل اینجور برنامه ها نیستن وگرنه شوهرم گفت توباغ ی جشن کوچیک بگیریم گفتم ن

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
نمیدونم بخدا..خونواده خودم ک ازم دورن اینجا نیستن خونواده شوهرمم باهاشون حال نمیکنن اهل اینجور برنام ...

خب ی جشن با دوستای خانوادگیتون بگیر...یا اینکه ی جشن دو نفری بگیرین و بریمن رستورانی جایی...

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
من تیر - اما سالگرد عقدمون با عروسیمون فرق داره عروسیمون بهمن بود تو باشی کدوم را می گیری ؟! چی کار ...

من 10 اریبهشت پسفرداشب😔😔..من عروسی و دوسدارم بگیرم

خب ی جشن با دوستای خانوادگیتون بگیر...یا اینکه ی جشن دو نفری بگیرین و بریمن رستورانی جایی...

اره رستوران خوبه😊