2777
2789

بچه‌ها داداشم ۲۰ سالشه دلش آیفون ۱۷ پرومکس میخواد

بابام براش نمی خره 

از اون ورم نمیزاره داداشم کار کنه دعوا درست میکنه 

داداشم میخواد دوتا کامیپوتر بفروشه با ایپدش 

Ps5 اونم بابام نمیزاره 

امروز درگیر شدن داداشم میخواست بابامو بزنه اگر ما نبودیم چندتا سیلی بد میزد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب درست تربیت نکرده 

الانم بزاره بره کار کنه ببینم میتونه ۱۷ بخره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بابات چرا انقدر این بچه رو تحت فشار گذاشته خب بزاره بره سر کار دستش جیب خودش باشه هر چی خواست بخره 

کار بابات هم اشتباهه

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

این دیگه چیه  تو ایران مد شده 

طرف اه در بساط نداره کل زندگیش می‌ذاره با قرض و خفت و وام برای خرید گوشی 

پدرتون کم کاری کردند من بجاشون بودم دندون های داداشتون را میریختم تو حلقش پسره گستاخ 

من به شخصه توان خرید به روز ترین گوشی را دارم ولی دست دو تا دخترم دوتا گوشی قیمت مناسب هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍