2777
2789

بهم گفت دندون گراز 😐 جلوی روم  و جلوی همه

خلاصه منم هیچی نگفتم بس احمق بودم من دندونام خرگوشیه 

تاحالا هیچکس همچین چیزی بهم نگفته بود راضی نیستم تا روز قیامت ازش

یه زنیه که ۵۰۰ بار کربلا هم رفته و داییم رو احتمالا کتک میزنه توخونه ...مامانم رو تو جوونی خیلی اذیت کرده اخرین بار رابطه ما و پسرداییم رو خراب کرد حرفی که خودص زده بود رو گفته ما زدیم بهش😐 این فقط یه نمونشه خیلی بهم اندازی کرده

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگفتی گراز جد و آبادته

واقعا هیجکس بهم یاد نمیدادکه جواب بدم منو سرکوب میکردن جای اینکه دل و جرئت بدن

یکی از فامیلای ما هم تحقیرم کرد که تو مریضی کسی باهات ازدواج نمیکنه😂دوسال بعد پسرش طلاق گرفت ، چند ...

واقعا بعضیا سراشونه که برن جهنم 

من بودم میگفتم از این ب بعد یاد بگیر انقددد هیچی نگفتی ک جرات داره هر توهینی کنه

دریغ است ایران که ویران شود💔

واقعا جواب ابلهان خاموشیه ولی دفعه بعد گفت بگو دندون‌من با ارتودنسی درست میشه اما ذات خراب با هیچی درست نمیشه

من بودم میگفتم از این ب بعد یاد بگیر انقددد هیچی نگفتی ک جرات داره هر توهینی کنه

اره کلا باهاشون قطع رابطه ایم خالم میخواست منو ببره کربلا تنها این ترسونده بودش که این دختره پدرمادرش طلاق گرفتن اگه کاری بشه باباش و عموهاش میان به جونت اونم منصرف شد ازش راضی نیستم 

ولی الان اگه ببینم نمیزارم دیگه کسی اذیتم کنخ

اره خدا خیلی حساسه رو این مسائل

دقیقا همه چیز دست خداست مامانم میگه ما کوچیک بودیم عمه ام گفته بوده دو تا دختر داری یکیشو بذار اینورت یکیشو بذار اونورت انگار ما دو تا عقب مونده بودیم حالا پسرای خودش نتونستن زندگی تشکیل بدن موندن کنارش تو خونه البته من ناراحتم براش هر چی باشه عممه