2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 62 پست
مگه میشه عزیزم فکر نکنی .. قطعا فکر میکردم ولی دیگه یهو آشنا شدم و اینکه به ازدواج هم تبدیل شه‌پنجاه ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزمم حس خوبی ازت میگیرم😍😃

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله تو هم خوشبخت ترین شی

😃😘

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

قطعا یه عیب و ایرادی داری که موندی دیگهوگرنه محاله یکی هم زیبا و خونگرم باشه هم شاغل و کارمند هم خون ...

شما درست میگی به هر حال آدما بهتر از خودشونو نمیتونن ببینن😏

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
قطعا یه عیب و ایرادی داری که موندی دیگهوگرنه محاله یکی هم زیبا و خونگرم باشه هم شاغل و کارمند هم خون ...

این طرز صحبت اصلا درست نیست اصلا انسانی واخلاقی نیست خانم‌ میتونید جواب ندید نه که دلش را بشکنید آزارش بدی روح روانش را بهم‌ بریزی چرا زخم زبون میزنی بهش من خودم هزاران دختر همه چی تمام دیدم هم کفو ندارن پسر هم کفو نیست چون دختره همه چی تمامه پسرا کم  دارن مقصر اسی نیست که .عزیزم مراقب زبونت باش مبادا کارما گرفتارت کنه نمیتونی مرهم درد باشی نمک رو زخم نباشی عزیزم ما زنیم هم‌جنس هم هستیم باید حال همو درک کنیم نه نه دلش را آزرده خاطر کنیم دنیا مگه ارزش بدی داره .بعدم پسرای این زمانه کدوم همه چی تموم هستن بیشتر دخترا مستقل هستن یه مشت نر پرنسس که لیاقت ازدواج ندارن مشخصه هم کفو اسی نیستن شما همیشه طرف هم جنس خودت را بگیر گلم 

خواهر عزیزم این چه حرفیه

منم مثل ایشون بودم بدون هیچ عیبی .. توی 37سالگی ازدواج کردم 

ددرمورد من هرچی به ذهنت اومد بگو

خیلی اذیت نیستی

تلاش خاصی نمیکنی

ولی ته دلت میخای یه چیزی بشه

یه دلگرمی هست که تو ازش خیلی خبر نداری یا به چشمت نمیاد

قدر بدون

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چله های قرآنی انجام بدین انشاالله خدا به واسطه چله ها یک بخت خوب خیلی زود قسمتتون میکنه

همین چله ها رو انجام دادم هیچی نشد بیشتر نا امید شدم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

تاپیکای منم بررسی کن بگو چرا شوهر نمیکنم