2777
2789
عنوان

کسی سرترالین یا همون آسنترا نخورده ❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست

من قبلا پنیک میشدم یه دوره خوردم 

داروی خوبیه خداروشکر من درمان شدم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
عوارض انچنانی نداره

شما مصرف کردی ؟ توی وزنت تغییر ایجاد کرد ؟ و همچنین خواب ، کم خواب شدی یا خواب الود ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبلا پنیک میشدم یه دوره خوردم داروی خوبیه خداروشکر من درمان شدم

خداروشکر عزیزم ، میشه بگی روی وزنت چه تاثیری داشت ؟ چاق میکنه یا لاغر ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من دو ماه آسنترا با دو تا قرص دیگه مصرف کردم

از یک چهارم شروع کردم 

البته به تجویز پزشک

دو هفته اول حالم عاااالییی بود . احساس سرخوشی جالبی داشتم

ولی بهم نساخت. هی مریض میشدم. یعنی هر ماه نصفش مریض بودم که الان چند روزیه قطع کردم ببینم چی میشه

دوست دارم بدوام هر جا هستم فرار کنم قبلش افکار منفی میاد بعدم دستام تیک عصبی میگیره و تپش قلب شدید و ...

منم مث تو بودم همیشه تو مدرسه اینجوری میشدم ۲ سال درگیرظ بودم خیلی وحشتناکه

ولی دکتر ک رفتم همین قذصای سرترالین و آلپرازولام داد بعدش بهتر شدم 

ولب هنوزم هست اون حسه

فلوکستین چند وقت خوردی

دقیق یادم نمیاد ۸ سال پیش خوردم ولی فکر کنم ۲ ماه بود 

شما مصرف کردی ؟ توی وزنت تغییر ایجاد کرد ؟ و همچنین خواب ، کم خواب شدی یا خواب الود ؟

نه من خودم مصرف نکردم اما دیدم کسایی رو که مصرف کردن 

کلا این مدل قرصا خواب رو نرمال میکنه ینی اگر کم خواب باشی بهتر میشی اگر پرخواب باشی کمتر میخوابی 

اشتها رو هم زیاد میکنه 

از فلوکستین بهتره 

خداروشکر عزیزم ، میشه بگی روی وزنت چه تاثیری داشت ؟ چاق میکنه یا لاغر ؟

من هیچ تغییر سایز و وزنی نداشتم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!